Τα σκοτεινά μυστικά του «Αλέξη»

Ο Γιάννης Κουκουράκης μιλά για τον ανατρεπτικό ρόλο στο «Μπρούσκο» και το κλίμα στα παρασκήνια

Τον Γιάννη Κουκουράκη τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία του Mega «Χαρά αγνοείται», στο πλάι της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, όπου υποδυόταν το αμόρε της, τον Σπύρο, και σε κάθε γκρο πλαν του έκανε τα κορίτσια να καρδιοχτυπούν.

Από την
Τεριάννα Παππά

Αργότερα ακολούθησαν οι «Τρίχες» και τώρα το «Μπρούσκο», όπου συνεχίζει να μαγνητίζει τα γυναικεία βλέμματα, αφού ο Γιάννης Κουκουράκης, εκτός από ηθοποιός, είναι και μοντέλο. Παράλληλα, έχει σπουδάσει οικονομικά, αλλά είναι και απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου.

«Ο Αλέξης είναι ένας εντελώς “κόντρα” ρόλος για μένα» λέει στην «Εspresso» ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Ακόμη και ο τρόπος που κινούμαι στον δρόμο είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν του πρωταγωνιστή μου. Εγώ είμαι πολύ… χύμα, ενώ ο Αλέξης αρκετά κουμπωμένος, έχει τα πάντα τακτοποιημένα σε κουτάκια, κάτι που δούλεψα πολύ με την ομάδα του σίριαλ. Ενας λόγος που δέχτηκα τον ρόλο είναι και εξαιτίας της ομάδας που κρύβεται πίσω από το “Μπρούσκο”». Οσον αφορά την εξέλιξη της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός κρατά τα χαρτιά του κλειστά, αποκαλύπτοντας όμως ότι «θα έρθουν πολλές ανατροπές, ενώ ο ήρωας που υποδύομαι θα βρεθεί αντιμέτωπος με σκοτεινά μυστικά που κρύβει και θα αρχίσουν σταδιακά να αποκαλύπτονται».

Η παραγωγή

Το γεγονός ότι το «Μπρούσκο» έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μόνο κολακευτικό είναι για εκείνον. «Παρόλο που μπήκα στον τέταρτο χρόνο που παίζεται η σειρά, νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι σε μια τέτοια παραγωγή, η οποία αγγίζει την καρδιά του τηλεθεατή σε όποια χώρα κι αν παίζεται. Είναι θετικό το κλίμα στα παρασκήνια και, όταν υπάρχει καλή ενέργεια, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι πάντα πολύ όμορφο». Οσο για το μόντελινγκ; Ο ηθοποιός προσπαθεί να διαχωρίσει τα δύο επαγγέλματα και να μην τα μπερδεύει, αφού, παρόλο που θεωρεί ότι η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες, δεν είναι πάντοτε το κριτήριο για να «απογειωθεί» κάποιος ρόλος. «Καλή η ομορφιά, αλλά χωρίς ταλέντο δεν γίνεται» καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.