Στις πρεμιέρες με την οικογένεια

Ο Τάσος Χαλκιάς και η Γιούλικα Σκαφιδά σε παραστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα

Ο Τάσος Χαλκιάς και η Γιούλικα Σκαφιδά σε παραστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα

Οικογενειακές εμφανίσεις στο θέατρο για Τάσο Χαλκιά και Γιούλικα Σκαφιδά. Οι δύο ηθοποιοί, εκμεταλλευόμενοι το κενό στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, χειροκρότησαν μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα συναδέλφους τους που έκαναν πρεμιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ετσι, στο θέατρο Αβάκιο, όπου ανεβαίνει «Το καπλάνι της βιτρίνας», είδαμε τον Χαλκιά παρέα με την κόρη του Ηλιάνα, καρπό του γάμου του με την επί 40 χρόνια σύζυγό του και συνάδελφό του Πένυ Παπουτσή, η οποία σπουδάζει σκηνογραφία και ενδυματολογία. Στο θέατρο Χώρα, στην πρεμιέρα της «Αστροφεγγιάς», η Γιούλικα εμφανίστηκε με τους γονείς της Αγγελο και Βάσια και τις αδελφές της Ντορέττα -η οποία εργάζεται ως αεροσυνοδός- και Σοφία.

Η οικογένεια της ηθοποιού δίνει πάντα το «παρών» στις πρεμιέρες της, αυτή τη φορά όμως τη συνόδευσαν στο θέατρο, απολαμβάνοντας μαζί το κλασικό έργο του Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου στη σκηνή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.