Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Υπέροχη και μετά τα 50!

5+1 tips για τις γυναίκες που φροντίζουν το look τους (προσαρμοσμένο στο πέρασμα των χρόνων)

Κάθε ηλικιακή φάση της γυναίκας σμιλεύει διαφορετικά τη σιλουέτα της και το μόνο που μπορεί να ελέγξει η ίδια είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσει τα νέα δεδομένα, στο όνομα της κομψότητας και της θηλυκότητας. Ο ρεαλισμός είναι η πιο επιτυχημένη συνταγή στη σχέση μας με τον καθρέφτη μας, σύμφωνα με την Αννα Χάρβεϊ, την πρώην υποδιευθύντρια της «Vogue» και προσωπική στιλίστρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

gwe5g5w4g«Το κλειδί είναι να αποφεύγετε να φοράτε αυτό που πάντα φορούσατε» σημειώνει η Χάρβεϊ, δίνοντας μια σειρά συγκεκριμένες οδηγίες στις γυναίκες που έχουν μπει στα 50, αλλά φιλοδοξούν να μην παραιτηθούν από μια εικόνα που τις ικανοποιεί και παράλληλα δεν θα «κλοτσάει» σε σχέση με την πραγματικότητα της ώριμης εμφάνισής τους.

«Οχι» στο μαύρο την ημέρα
Η Χάρβεϊ συμβουλεύει να αποφεύγεται το μαύρο το πρωί και το απόγευμα, γιατί γερνάει την όψη. «Δοκιμάστε το σκούρο ή το ανοιχτόχρωμο γκρι και τα ουδέτερα χρώματα. Επίσης, μη βάζετε πολύ το λευκό ή το κρεμ και περιορίστε το σε μπλουζάκια ή σε πουκάμισα. Το rt3q4tw3tναυτικό μπλε είναι πιο μαλακό και πιο ζεστό από το μαύρο, οπότε δημιουργεί καλύτερη όψη. Το καφέ, επίσης, σε όλους τους τόνους του κολακεύει σχεδόν κάθε απόχρωση επιδερμίδας» τονίζει η ειδικός, που για το βράδυ προτείνει κοσμήματα και χρώματα των φρούτων του δάσους.

Η σιλουέτα
«Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα δοκιμαστήρια. Γδυθείτε και κοιταχτείτε σε όλους τους καθρέφτες!» λέει χαρακτηριστικά η Χάρβεϊ. Εκτός από το σώμα σας ελέγξτε και τη στάση σας. «Επειδή μπορείτε να στριμωχτείτε στο νούμερο που φορούσατε πάντα, δεν σημαίνει ότι εξακολουθείτε να δείχνετε ακόμα καλή σε αυτό» υπογραμμίζει.

Φορέματα με μανίκια
«Κάθε φορά που πηγαίνω σε ένα κατάστημα κάνω έναν πρώτο γύρο, πολύ γρήγορα, για να δω πόσα από τα πράγματα που κρέμονται στις κρεμάστρες έχουν μανίκια. Αν δεν υπάρχει τίποτα, φεύγω» λέει πολύ αυστηρά η πρώην υποδιευθύντρια της «Vogue». Πάντως, φροντίζει πάντα να έχει ζακετούλες (οπότε και μανίκια) για όλες τις εποχές, βαμβακερές για το καλοκαίρι και κασμιρένιες για τον χειμώνα.

Προσοχή στα skinny jeans
«Τα skinny jeans δεν είναι ένα στιλ που πρέπει να υιοθετήσετε, αν έχετε μεγάλους μηρούς, κοιλιά ή χοντρές γάμπες. Τα ψηλόμεσα, bootcut τζιν είναι τα καλύτερα, γιατί εξισορροπούν τους ελαφρώς πιο μεγάλους μηρούς ή το στήθος» υποστηρίζει η στιλίστρια της Νταϊάνα.

Τα λάθη του φορέματος
Αν το φόρεμά σας είναι μεσάτο, θα πρέπει να προσέξετε πολύ πού κάθεται η μέση, γιατί, όπως λέει η ειδικός, όταν κάθεται πάνω από την κανονική θέση, μπορεί να σας κάνει να δείχνετε σαν έγκυος. Σε περίπτωση εφαρμοστού φορέματος η Χάρβεϊ προτείνει μια λεπτή, μακριά ζακέτα για να τραβάει το μάτι από την περιοχή της κοιλιάς. Τέλος, επισημαίνει ότι οι σούρες και το «V» ντεκολτέ πάντα κολακεύουν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...