Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Ρένα Μόρφη: Χαλαρή βόλτα της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας με την...

Χαλαρό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό...

Ανατροπές στο πάρα πέντε από την αυλαία της χειμερινής σεζόν

Ντόμινο οι εξελίξεις στο μαγικό γυαλί... Η νέα σεζόν...

Πώς το κόψιμο της ζάχαρης για δύο εβδομάδες μειώνει εντυπωσιακά τις «σακούλες»...

Η καλύτερη κούρα ομορφιάς για το γυναικείο πρόσωπο, που...

Καρό σημαία στο Γκραν Πρι της Μυκόνου

Mε επιτυχία έπεσε και φέτος η... καρό σημαία στο...

Τα νυχτοπερπατήματα ποδοσφαιριστών της Αγγλίας σε μπαρ και στριπ κλαμπ!

Ο παλαίμαχος σέντερ Παναγιώτης Φασούλας επέμενε ότι «οι σύλλογοι είναι το ζην και η Εθνική το ευ ζην». Στην ποδοσφαιρική Εθνική Αγγλίας, πάντως, για ορισμένους διεθνείς της το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι και ευκαιρία για («παράνομη») διασκέδαση…Μερικές ημέρες μετά την εμφάνιση του μεθυσμένου Γουέιν Ρούνεϊ στο ξενοδοχείο των «λιονταριών», μετά τη νίκη επί της Σκοτίας, η εφημερίδα «The Sun» προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις τόσο για τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τους Τζόρνταν Χέντερσον, Ανταμ Λαλάνα. Οι δύο τελευταίοι, παίκτες της Λίβερπουλ, φέρεται ότι επισκέφθηκαν ένα… στριπ κλαμπ στο Μπόρνμουθ (170 χλμ. από το Λονδίνο) την παραμονή του φιλικού της περασμένης Τρίτης με την Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ»! 

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Λαλάνα είναι θαμώνας στο ίδιο μέρος. Την ίδια στιγμή, η «Sun» ανέφερε ότι ο Ρούνεϊ όχι μόνο είχε πιει μερικά 24ωρα νωρίτερα, αλλά φλέρταρε με μια 45χρονη και παραλίγο να δεχθεί επίθεση από τον σύζυγό της!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη – Πέθανε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μετά από...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για τον καρκίνο: «Θα κερδίσω τη μάχη και για τους δυο»

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στα περσινά της γενέθλια που έγινε 40 έγραφε πως θα νικήσει τον καρκίνο δίνοντας υπόσχεση στον πατέρα της.

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...