Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η επιστροφή της Μπουτεράκου!

Η μητέρα της ηθοποιού λέει στην «Εspresso» ότι η κόρη της θα πάρει (την Τετάρτη) εκτός απροόπτου εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Η μητέρα της ηθοποιού λέει στην «Εspresso» ότι η κόρη της θα πάρει (την Τετάρτη) εκτός απροόπτου εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Στην αγκαλιά των γονιών της βρίσκεται και πάλι η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία μετά την ακραία διαμάχη που είχε μαζί τους εξαιτίας του εγκλεισμού της στο Δρομοκαΐτειο είναι πλέον έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», θα παρευρεθεί και σε θεατρική πρεμιέρα.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά και χθες, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου βρέθηκε για αρκετές ώρες στο πατρικό της σπίτι, αφού οι θεράποντεςesr 2211 017 cmyk 0 ψυχίατροι που την παρακολουθούν διαπίστωσαν μεγάλη βελτίωση στην υγεία της.
Για τον λόγο αυτό επέτρεψαν να κάνει τις πρώτες -σταδιακές- εξόδους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην παλιά ρουτίνα της.

Μάλιστα, όπως μάθαμε από τη μητέρα της, υπάρχει περίπτωση -εκτός απροόπτου- να πάρει εξιτήριο ακόμη και αύριο. «Μάλλον θα βγει την Τετάρτη και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Εμείς ό,τι κάναμε το κάναμε για το καλό της. Αλλωστε, ποιος γονιός δεν θέλει το καλό του παιδιού του;» είπε στην «Espresso» η κυρία Μπουτεράκου, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους, για να βρει ξανά την ηρεμία της η Τριαντάφυλλη.

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου έναν μήνα η ηθοποιός κατήγγειλε τους γονείς της για πλεκτάνη, τονίζοντας στην εφημερίδα μας, που πρώτη έβγαλε το θέμα στη δημοσιότητα, ότι με το ζόρι την έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Εκείνη την περίοδο μας είχε μιλήσει και ο πατέρας της, ζητώντας μας να μεσολαβήσουμε ώστε η Τριαντάφυλλη να συνεργαστεί με τους θεράποντες γιατρούς της. «Υπάρχει πρόβλημα. Ειδοποιήστε τη να συνεργαστεί, να πάμε στο Δρομοκαΐτειο για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Δεν θέλω τίποτα άλλο. Μόνο για την υγεία της ενδιαφέρομαι. Πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνει καλά…» μας είχε δηλώσει με την αγωνία του πατέρα που πραγματικά ενδιαφέρεται για το παιδί του.

Στο πλευρό της ηθοποιού, από την αρχή της περιπέτειάς της, βρέθηκε και ο καλός φίλος και συνάδελφός της Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος -μαζί με τους γονείς της- συγκαταλέγεται στα ελάχιστα άτομα που είχαν συχνή επικοινωνία μαζί της.
«Μίλησα προχθές με την Τριαντάφυλλη και μου είπε πως την ερχόμενη Δευτέρα θα παραστεί στην πρεμιέρα του έργου που παίζω στο θέατρο “Χατζηχρήστου”» μας αποκάλυψε, μάλιστα, ο ίδιος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...