Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίστε να μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν

ΚΡΙΟΣ: Μια ανέλπιστη αισθηματική σχέση θα καλύψει όλα τα συναισθηματικά κενά σας. Μην αμελήσετε την ομορφιά σας, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε στις τάσεις που κυριαρχούν. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν συγκρατήσετε τα νεύρα σας θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να μελετήσετε εκ νέου τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε κάνει. Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή, αλλά η βιασύνη ελάττωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδά σας, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα έχετε πρόοδο στις υποθέσεις σας. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε, αλλά μη ζείτε με τους περιορισμούς που σας επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει στα άκρα. Προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής, ακόμα κι αν είναι αντίθετο στις αρχές σας. Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε βελτιώνοντας τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σας.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν και μην αντιδράτε απότομα στη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνθήκες εργασίας που θα διαμορφωθούν θα σας ικανοποιήσουν. Μη γίνεστε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίστε να μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Χρειάζεται να επισπεύσετε τις προσπάθειές σας σε υποθέσεις που είχατε παραμελήσει, ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά από την προσπάθεια που καταβάλλετε για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη του στόχου που έχετε βάλει και το ξέρετε. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί σημαντικά από εξωτερικά γεγονότα και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να βγάλετε προς τα έξω την παραπονιάρικη πλευρά του εαυτού σας, που την κρύβατε. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τις επιπόλαιες αποφάσεις που παίρνετε, εκτός του ότι ταλαιπωρείτε και άλλα άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα, βάζετε σε δοκιμασία και τον οργανισμό σας. Αρκετά πράγματα που συμβαίνουν στο στενό περιβάλλον σας θα εξακολουθούν να σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη σας στον τομέα των συνεργασιών θα είναι αυξημένη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Αποφύγετε να βγάζετε προς τα έξω ένα ιδιότροπο πρόσωπο. Προσέξτε τις συνεργασίες σας με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί τελικά θα οδηγήσουν σε καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διστάζετε να παραδεχτείτε στα οικεία σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες σας τους φόβους και τις ανησυχίες σας, γι’ αυτό νιώθετε συχνά ότι απειλείστε από τις γενικότερες εξελίξεις. Θα βοηθηθείτε από τις περιστάσεις κι ας μην είναι όσο ευνοϊκές θα θέλατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα, εάν κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απολύτως απαραίτητο. Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο αισθηματικός τομέας σας, αλλά όσοι είστε δεσμευμένοι θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη σχέση σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...