Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στον «Μαζώ» με τις δύο πρώην του

07/12/2016 - 15:34 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η τυχαία συνάντηση του Σαμαρά με τις Φουρέιρα και Καινούργιου σε νυχτερινό κέντρο

Η τυχαία συνάντηση του Σαμαρά με τις Φουρέιρα και Καινούργιου σε νυχτερινό κέντρο

Ούτε ραντεβού να είχαν… Ο Γιώργος Σαμαράς και οι δύο πρώην του Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν τυχαία τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 4, στο μαγαζί όπου έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης με το «One man show» του.

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν ήδη στο νυχτερινό κέντρο με την παρέα του, όταν εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κάθισε στο τραπέζι της φίλης της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Λίγο αργότερα, κατά τις 4.30, έσκασε μύτη και η Κατερίνα Καινούργιου με φιλική συντροφιά. Στη διάρκεια της βραδιάς η Ελένη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον Μαζώ, με τον οποίο αντάλλαξε και ένα θερμό φιλί στα χείλη.

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Εκείνη την ώρα ο Γιώργος Σαμαράς εθεάθη να χειροκροτεί με ενθουσιασμό. Με την Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη μεριά, δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.