Σοκ! «Τέρας» βίασε σκυλίτσα

Οργή των φιλόζωων της Κρήτης, οι οποίοι αναζητούν τον άγνωστο που κακοποιεί ανυπεράσπιστα ζώα, μετά και το τελευταίο περιστατικό στην είσοδο του ΠΑΓΝΗ

«Σαφάρι» για να εντοπιστεί το ανθρωπόμορφο τέρας που κυκλοφορεί σαν σκιά γύρω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μόλις πέσει το σκοτάδι και ξεσπά τα αρρωστημένα ένστικτά του σε ανυπεράσπιστα ζώα βρίσκεται σε εξέλιξη από τις τοπικές Αρχές.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Ο απάνθρωπος άγνωστος, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά μια σκυλίτσα, είναι ενδεχομένως ο ίδιος που πριν από μερικούς μήνες βίασε με άγριο τρόπο μια γάτα, η οποία υπέκυψε λίγη ώρα μετά!

Το περιστατικό, που προκάλεσε θύελλα στους φιλόζωους της Κρήτης, έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην είσοδο του ΠΑΓΝΗ, όπου είχε βρει καταφύγιο το ανυπεράσπιστο ζώο. Τα πονεμένα αλυχτίσματα της σκυλίτσας, την οποία βίαζε (!) ο απάνθρωπος κτηνοβάτης, ξεσήκωσαν επισκέπτες και προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ και οι ένοικοι κοντινών πολυκατοικιών βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, παρά την έκπληξή τους όταν αντίκρισαν τον άγνωστο άνδρα να κακοποιεί το άμοιρο ζώο, δεν προσπάθησαν να τον σταματήσουν!

«Τραγικό και λυπηρό γεγονός»

«Ηρθαμε αντιμέτωποι με ένα τραγικό, απεχθές και λυπηρό γεγονός που, μεταξύ άλλων, πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας» κατήγγειλε στη σελίδα της στο facebook η οργάνωση Mesara Cares – Εθελοντές Φιλόζωοι Τυμπακίου. Οπως αναφέρεται, μια εθελόντρια φιλόζωη βρέθηκε στο νοσοκομείο για δική της υπόθεση και άκουσε κατά τύχη μια συζήτηση για το ότι το προηγούμενο βράδυ μια γέρικη σκυλίτσα, που ζει χρόνια στον αύλειο χώρο του ΠΑΓΝΗ, βιάστηκε από έναν άνδρα: «Το παράλογο είναι ότι έγινε νωρίς το βράδυ και πολλοί άνθρωποι ήταν στο μπαλκόνι. Κι ενώ άκουγαν το άμοιρο το ζώο να ουρλιάζει και να κλαίει από τους πόνους, κανείς μα κανείς δεν πήγε κοντά να κάνει κάτι. Μιλάμε για απόσταση 200 μέτρων, ήταν ακριβώς απέναντί τους. Οταν ρώτησα “μα γιατί, αφού ήταν τόσο κοντά, δεν πήγε κανείς;”, η απάντηση ήταν “του φωνάζαμε “τι κάνεις εκεί;””. Μόλις, λοιπόν, τελείωσε, τότε αποφάσισαν να πάνε να δουν τι έγινε. Η σκυλίτσα αιμορραγούσε και κάποιοι γιατροί την καθάρισαν και τη φρόντισαν όσο μπορούσαν».

Στην ευρύτερη περιοχή, και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Τεχνολογικών Ερευνών (που βρίσκεται κοντά στο ΠΑΓΝΗ), πέρυσι έπεσε θύμα κτηνοβάτη και μια γάτα που φρόντιζαν οι περίοικοι. Το ζώο μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση σε κτηνίατρο της περιοχής, αλλά δυστυχώς δεν επέζησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...