Βόλτα σε mall για Μαργαρίτα και Αντα Παπανδρέου

Το τσουχτερό κρύο και οι ψιχάλες της βροχής δεν τις πτόησαν. Η Αντα Παπανδρέου και η κόρη της Μαργαρίτα απόλαυσαν τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ντυμένη casual και κρατούσε ομπρέλα. Δίπλα της η Μαργαρίτα, η οποία έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, δεν φαινόταν να ενοχλείται ιδιαίτερα από το ψιλόβροχο, καθώς κρατούσε στα χέρια της το δερμάτινο σακάκι της.

Μάνα και κόρη επισκέφθηκαν τα χριστουγεννιάτικα στολισμένα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, αλλά την ώρα που τις «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» δεν κρατούσαν τσάντες με ψώνια. Λέτε να τις «χτύπησε» και αυτές η κρίση, με αποτέλεσμα να χαζεύουν μόνο τις βιτρίνες χωρίς να αγοράζουν τίποτα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.