Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ο «αγαπημένος» της Ριάνα έγινε το toy boy της Λόπεζ

Η star από τα Μπαρμπέιντος διέγραψε την J.Lo από τα social media της όταν είδε φωτογραφίες που ανέβασε μαζί με τον Ντρέικ

Η star από τα Μπαρμπέιντος διέγραψε την J.Lo από τα social  media της όταν είδε φωτογραφίες  που ανέβασε μαζί με τον Ντρέικ

Πάλι με toy boy η J.Lo, μόνο που αυτή τη φορά είναι κι εκείνο διάσημο. 1 361Μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και άλλη μία στον δικό του λογαριασμό «καρφώνουν» τη σχέση της Λατίνας σταρ με τον Ντρέικ και προκαλούν τα νεύρα της Ριάνα, η οποία διέγραψε τη Λόπεζ από τις επαφές της στα social media.

Φυσικά, καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει ότι η σταρ και ο ράπερ είναι ζευγάρι, ωστόσο όλο το σκηνικό παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Κι αν αναλογιστεί κανείς την αντίδραση της Ριάνα, στην οποία δίκαια αξίζει ο τίτλος της on/off αγαπημένης του Ντρέικ, τότε δεν υπάρχει μόνον καπνός αλλά και φωτιά.

Πολλοί από τους θαυμαστές της Λόπεζ εξέλαβαν ως επιβεβαίωση το μειδίαμά της στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram χθες το πρωί, που τη δείχνει ξαπλωμένη στα γόνατα του ράπερ, ενώ εκείνος την αγκαλιάζει κι αυτή κοιτάζει απευθείας στον φακό. Και ενώ πολλοί δηλώνουν ξεκάθαρα πως χαίρονται, δεν κάνει το ίδιο η Ριάνα. Η 28χρονη ερμηνεύτρια από τα Μπαρμπέιντος έκανε unfollow τη 47χρονη συνάδελφό της στο Instagram, το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, φυσικά χωρίς προηγουμένως να της στείλει ευχές.

Οι πρώτες φήμες για σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον 30χρονο ράπερ ακούστηκαν όταν εκείνος πήγε στο σόου της στο Λας Βέγκας δύο φορές. Οπως σημειώνει το People στην ιστοσελίδα του, άτομο που ξέρει και τους δύο διέψευδε τότε οτιδήποτε σχετικό με δεσμό, λέγοντας ότι προς το παρόν είναι φίλοι.

Τώρα, πηγή από το περιβάλλον τους δηλώνει πως ο ένας συμπαθεί πολύ τον άλλον και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα δούμε πού θα πάει το πράγμα» λέει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως φίλοι τους θα ήθελαν πολύ να γίνει κάτι ανάμεσα στη Λατίνα σταρ και στον νεαρό ράπερ, αφού η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

2 298

Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο όλο αυτό να γίνεται για εμπορικούς σκοπούς, καθώς η Λόπεζ και ο Ντρέικ λέγεται πως συνεργάζονται επαγγελματικά. Και πάντα στη σοουμπίζ, όταν υπάρχει συμφέρον, «ανακαλύπτεται» κι ένα πάθος, ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις των CD και να κοπούν ακόμα περισσότερα εισιτήρια σε ενδεχόμενες εμφανίσεις. Οποια κι αν είναι η αλήθεια, ο χρόνος θα την αποκαλύψει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...