Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

Ακρως οικογενειακό πάρτι

Η οικογένεια Μαζωνάκη απόλαυσε πρώτο τραπέζι πίστα το… καμάρι της που έκανε μέχρι και push ups στην πίστα

Η οικογένεια Μαζωνάκη απόλαυσε πρώτο τραπέζι πίστα  το… καμάρι της που έκανε μέχρι και push ups στην πίστα

Αφού δεν βλέπονται συχνά τις υπόλοιπες ημέρες καθώς οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές, τα μέλη της οικογένειας Μαζωνάκη είπαν να το κάψουν ανήμερα την Πρωτοχρονιά μαζί με τον Γιώργο τους.
Μάλιστα, είχαν και πολύ καλή δικαιολογία, την ονομαστική γιορτή της αδερφής του τραγουδιστή Βάσως.

Ετσι, ο Μανώλης Μαζωνάκης πήρε τη σύζυγό του Κλειώ και τις δύο κόρες τους, τη Μαρία και την εορτάζουσα, έπιασαν σπέσιαλ τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γιος τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Είχαν, βέβαια, την ευκαιρία να δουν τον «Μαζώ» τους να κάνει μέχρι και… push ups επί σκηνής για χάρη του show του!

Χορός

Φυσικά, από την παρέα δεν έλειπε και η αγαπημένη του καλλιτέχνη. Χαμογελαστή και λαμπερή, η Μαρία Δελόγκα τραγουδούσε τους στίχους των τραγουδιών και χόρευε με την παρέα της, ενώ το αβυσσαλέο ντεκολτέ του φορέματός της έκανε πολλούς θαμώνες να… ζαλιστούν!

Φυσικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν τρισευτυχισμένος, αφού, αν και αναγκασμένος να δουλεύει ανήμερα την Πρωτοχρονιά, είχε στο πλευρό του τους αγαπημένους του ανθρώπους, τους γονείς του που υπεραγαπά (η μαμά του, η κυρία Κλειώ, είναι η μεγάλη αδυναμία του) και τις αδερφές του.

Μάλιστα, η Βάσω είναι το δεξί του χέρι, αφού χειρίζεται τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Είναι περιττό να τονίσουμε ότι η φετινή Πρωτοχρονιά του «Μαζώ» ήταν διαφορετική, με την καλή έννοια, αφού στο πλευρό του είχε την αγαπημένη του Μαρία.

Μπορεί οι φήμες περί γάμου και εγκυμοσύνης να ανήκουν τώρα στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο ο ανατρεπτικός Γιώργος δεν αποκλείεται τη νέα χρονιά να μας εκπλήξει και στην προσωπική του ζωή, όπως κάνει σταθερά on stage!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο