Ο «πλανήτης Χ» σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντέιβιντ Μιντ ο Νιμπίρου βρίσκεται ήδη σε τροχιά σύγκρουσης (τον ερχόμενο Οκτώβριο) με τη Γη, προσδιορίζοντας μάλιστα ότι κατευθύνεται προς τον Νότιο Πόλο

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντέιβιντ Μιντ ο Νιμπίρου βρίσκεται ήδη σε τροχιά σύγκρουσης (τον ερχόμενο Οκτώβριο) με τη Γη, προσδιορίζοντας μάλιστα ότι κατευθύνεται προς τον Νότιο Πόλο

Μια και δεν κατέστρεψε τη Γη τον Δεκέμβριο και τον Σεπτέμβριο του 2015, το 2012 και το 2003, ο Νιμπίρου, ή αλλιώς πλανήτης Χ, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, αποφάσισε να μας καταστρέψει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στο βιβλίο του «Πλανήτης Χ – Ο ερχομός το 2017» ο Ντέιβιντ Μιντ «προβλέπει» τη συντέλεια του κόσμου σε 10 μήνες. Υποστηρίζει ότι ένα μυστηριώδες αστέρι, που αποκαλεί «δίδυμο αδελφό του Ηλιου», οδηγεί τον Νιμπίρου σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, προσδιορίζοντας μάλιστα ότι κατευθύνεται προς τον Νότιο Πόλο.

Για τον συγγραφέα ο Νιμπίρου, ο οποίος στον κύκλο των συνωμοσιολόγων είναι γνωστός και ως Πλανήτης Χ, είναι ένας γιγάντιος μπλε πλανήτης, που βρίσκεται στην άκρη του ηλιακού συστήματός μας.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης ούτε του Νιμπίρου ούτε του άστρου το οποίο επικαλείται, ο Μιντ ισχυρίζεται ότι δεν είναι ορατά με τα τηλεσκόπια εξαιτίας της πορείας που ακολουθούν. «Μας πλησιάζουν κινούμενα προς τον Νότιο Πόλο, σχηματίζοντας αμβλεία γωνία» αναφέρει, προσθέτοντας ότι «μόνο αν πετάει κανείς σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από τη Νότια Αμερική και χρησιμοποιεί καλή κάμερα» μπορεί να τα παρατηρήσει. Είναι, μάλιστα, πεπεισμένος ότι ο Νιμπίρου θα χτυπήσει τη Γη τον Οκτώβριο του 2017.

Καταστροφικά φαινόμενα

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο Νιμπίρου έχει αλλοιώσει με τη βαρύτητά του τις τροχιές των πλανητών του ηλιακού συστήματός μας και ότι ευθύνεται για μια σειρά από καταστροφικά φαινόμενα που έχουν πλήξει τη Γη.
Από το 1996, δε, που υπέθεσαν την ύπαρξή του, προέβλεψαν ότι θα κατέστρεφε τον πλανήτη μας το 2003, το 2012, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015.

Ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν την πρόβλεψη του Μιντ είναι ο επιχειρηματίας Ρόμπερτ Βιτσίνο, ο οποίος δήλωσε στην «Daily Star» ότι οι Ρώσοι προετοιμάζονται ήδη για την επικείμενη καταστροφή.
Η NASA, από την άλλη, ανακοίνωσε ότι ο Νιμπίρου δεν υπάρχει και ότι πρόκειται για διαδικτυακή απάτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.