Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Η προκλητική «κούκλα» του Julius!

Ο γνωστός rapper κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη πάρκαρε μια κατακόκκινη Ferrari στον ποδηλατόδρομο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

Ο γνωστός rapper κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη πάρκαρε μια κατακόκκινη Ferrari στον ποδηλατόδρομο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

Φωτιές άναψε μια κόκκινη Ferrari την περασμένη Κυριακή στη Νέα Παραλία του Λευκού Πύργου. Η παρουσία του καλογυαλισμένου πολυτελούς οχήματος προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς βρέθηκε ανάμεσα σε κόσμο και ποδηλάτες που έκαναν τη βόλτα τους στη λιακάδα, παρκάροντας μάλιστα προκλητικά πάνω (!) στον ποδηλατόδρομο.

Το μυστήριο με το «παράνομο» όχημα στον χώρο των πεζών και των ποδηλατών έλυσε η «Εspresso». Η κατακόκκινη τετράτροχη «κούκλα» βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες γυρίσματος βιντεοκλίπ. Ο γνωστός τραγουδιστής της rap σκηνής George Julius μετά τη συνεργασία που υπέγραψε με το CLUB 54 Dreamy Nights της Κέρκυρας και τον γνωστό Κερκυραίο επιχειρηματία Γιάννη Μεσημέρη άρχισε την παραγωγή του νέου τραγουδιού του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο «Αντε γεια, σε λέω» και τη συμμετοχή της Αλίκης Κοντοσόρου.

f2 202

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η γνωστή στιχουργός Ντιάνα Τζοβόλου, ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Νίκος Βλάχος, ο οποίος επιμελήθηκε και το βιντεοκλίπ στο νησί των Φαιάκων. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα της Feel Life Moments. Να πούμε πως ο George πριν αφοσιωθεί αποκλειστικά στο τραγούδι έγραψε τα soundtracks πολλών ταινιών θρίλερ στο εξωτερικό, ενώ συμμετείχε σε μπάντες metal με μεγάλη επιτυχία.

Στις ομπρέλες

Η Ferrari, λοιπόν, που ανήκει σε φίλο του τραγουδιστή και γνωστό επιχειρηματία της συμπρωτεύουσας, μεταφέρθηκε στο γνωστό σε όλους σημείο των ομπρελών για τη μισή ώρα που θα διαρκούσαν τα γυρίσματα. «Δυστυχώς, δεν περιμέναμε να προκληθεί τέτοια κοσμοσυρροή, ενώ -λόγω της μικρής διάρκειας των γυρισμάτων- δεν ενημερώσαμε τις Αρχές. Αποτέλεσμα; Το κοινό να φωτογραφίζει το όχημα και τον καλλιτέχνη, και τελικά να μη γίνουν οι λήψεις και να δυσαρεστηθούν τόσοι άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους» εξηγεί στην «Espresso» ο γνωστός Θεσσαλονικιός pr man και στενός συνεργάτης του τραγουδιστή Βαγγέλης Δημαρέλλης.

Το όχημα αναχώρησε από το σημείο συνοδεία της Αστυνομίας για την αποφυγή… παρατράγουδων, ενώ τα γυρίσματα προγραμματίστηκαν σε νέα ημερομηνία. Στο σημείο βρισκόταν και η ομάδα του Βεργίνα TV, με την παρουσιάστρια Άννα Δούνη, καθώς το κανάλι είναι χορηγός επικοινωνίας για το τραγούδι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...