Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Σχεδιαστής παπουτσιών ο Χρ. Κολοβός

Ενας παλαίμαχος της πασαρέλας ετοιμάζεται να γίνει σχεδιαστής γυναικείων παπουτσιών και φιλοδοξεί να εξελιχθεί στον… Christian Louboutin της Ελλάδος. Ο Χρήστος Κολοβός (φωτό), ο οποίος υπήρξε από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα των 80s και των 90s, άρχισε συνεργασία με γνωστή εταιρία γυναικείων υποδημάτων και σε λίγους μήνες θα υπογράψει και ο ίδιος, ως designer, την πρώτη του σειρά παπουτσιών.

«Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με την προώθηση γνωστής φίρμας γυναικείων υποδημάτων σε όλη την Ελλάδα και ήδη βρίσκομαι σε συζητήσεις για να ξεκινήσω το νέο μου εγχείρημα, ως σχεδιαστής πια. Είμαι απρόβλεπτος και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, ελπίζω να τα καταφέρω κι όλα να πάνε καλά» λέει στην «Espresso» ο Χρήστος, που πριν από περίπου είκοσι χρόνια ήταν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στη χώρα μας, με παράλληλη επιτυχημένη θητεία και στο nightlife.

Συλλέκτης

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, εκτός από συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων, μηχανών, ραδιοφώνων και άλλων αντικειμένων, είναι λάτρης γενικότερα των παλιών καλών εποχών και ειδικά της λεγόμενης «χρυσής περιόδου» του μόντελινγκ στην Ελλάδα. Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια διοργανώνει την εκδήλωση «reunion models», στην οποία συγκεντρώνονται μοντέλα, σχεδιαστές, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και άλλοι επαγγελματίες που σχετίστηκαν με τον λαμπερό κόσμο της μόδας σε παλιότερες δεκαετίες, όταν ήταν το fashion κομμάτι της ζωής στα καλύτερά του.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε, στο φετινό reunion θα τιμηθεί η παλιά σχεδιάστρια μόδας Δάφνη Βαλέντε, η οποία άφησε το στίγμα της.

Α. Μπουνιάς

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα