Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Επικίνδυνος ο τίτλος του φαβορί!

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Μπέντο ζήτησε από τους παίκτες να είναι ταπεινοί για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Οσμανλισπόρ

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Μπέντο ζήτησε από τους παίκτες να είναι ταπεινοί για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Οσμανλισπόρ 

Από τον
Χάρη Δάντση

Τις τρεις προηγούμενες φορές που βρέθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ την… έπαθε από θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες (2013 από Λεβάντε, 2015 από Ντνίπρο και 2016 από Αντερλεχτ) από αυτόν. Το ερώτημα είναι αν… έμαθε. Θα φανεί απόψε (20.00, COSMOTE Sport 2), όταν και η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί την Οσμανλισπόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Πρέπει απ’ όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν να κρατήσουμε ότι, όταν είσαι φαβορί, δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τι έκανε καλά τότε η ομάδα για να το επαναλάβουμε και τι έκανε λάθος για να μη γίνει ξανά» τόνισε ο Μπέντο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας: «Η ομάδα είναι πολύ καλά. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι τους ζητάει η ομάδα και να παίξουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Οταν λέμε καλό αποτέλεσμα, εννοούμε νίκη».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος: «Από τη στιγμή που βρίσκεται στους “32” σημαίνει ότι είναι μια σημαντική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αν με επιλέξει ο προπονητής μου να παίξω στο αυριανό (σημερινό) παιχνίδι». Οπως όλα δείχνουν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στη βασική εντεκάδα ως αμυντικό χαφ, ενώ οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ανδρούτσος, Καρντόσο αναμένεται να είναι οι άλλοι 10 «εκλεκτοί» του Πορτογάλου κόουτς. Εξάλλου, εκτός αποστολής έμειναν οι Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Μάριν, Ιντέγε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Οσμανλισπόρ Μουσταφά Ρεσίτ Ακσάι τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Η στρατηγική μας πάνω στο παιχνίδι θα είναι για να φύγουμε νικητές. Ο αγώνας είναι σημαντικός για μένα, γιατί τα ευρωπαϊκά ματς θα δώσουν και στην ομάδα μου αλλά και στην Τουρκία ως έθνος που δεν έχει ποδοσφαιρική σχολή μια επιτυχία και θα χαρεί ο κόσμος».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα