Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

Επίδειξη ισχύος του Αδωνη με την Ευγενία στο πλευρό του!

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρουesr 1702 008 cmyk

Στα φόρτε του ήταν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, μια και δεν έπεφτε καρφίτσα στην κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου!

Ενώ κάποιοι τον κριτικάρουν αυστηρά στα πηγαδάκια, ότι δήθεν κατεβάζει τη Δεξιά στο… πολύ λαϊκό της, εντούτοις πάλι οι «επικριτές» του ήταν εκεί! Πώς συνδυάζεται αυτό… μόνο εκείνοι το ξέρουν. Ο Αδωνις, έχοντας στο πλευρό του την Ευγενία jhgh 0Μανωλίδου, έκανε μια μεγάλη επίδειξη ισχύος, και αυτό μάλλον μετράει για εκείνον.

Η Πανεπιστημίου κατακλύστηκε από κόσμο και χειροκροτήματα την ώρα που το ζεύγος έμπαινε στο ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Η σύζυγος του αντιπροέδρου (η οποία φορούσε φόρεμα με ραφ – λουλακί δαντέλα) αλλά και ο ίδιος αποθεώθηκαν. Κοντά του βρέθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος, που εξέπληξε με την παρουσία του.

Ωστόσο, η βραδιά δεν τελείωσε εκεί για το ζεύγος, μια και μετά την κοπή της πίτας βρέθηκε στο πάρτι για τα 11 χρόνια γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, που έγινε στο Zonar’s.

 ■ Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα τους πείραζε η φωτογράφιση του οίκου Gucci, που θα διαρκούσε μόλις 15 λεπτά και θα διαφήμιζε τη χώρα μας στα τοπ περιοδικά του κόσμου; Δεν υπάρχει μνημείο στην υφήλιο που να μην έχει αποτελέσει χώρο για την πραγματοποίηση φωτογραφίσεων μόδας! Κανένα… Πόσο στενόμυαλοι, πια; Πόσο κρυμμένοι στα καταγώγια του γκρίζου μυαλού τους πρέπει να είναι κάποιοι που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, ώστε να μας παρουσιάζουν σαν έναν τριτοκοσμικό λαό! Γιατί; Ποιον θα ενοχλούσαν οι διευθυντές του διάσημου οίκου μόδας με τα μοντέλα τους, που απλώς θα φωτογραφίζονταν στο αρχαίο μνημείο για λίγα λεπτά, έναντι μιας διαχρονικής τεράστιας προβολής; Πόσο επαρχιωτισμός πια; Ελεος!

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές, όπως ο φίλος μου Λου Ραπτάκης, γερουσιαστής στο Ρόουντ Αϊλαντ, μαθαίνω ότι έχουν κλείσει θέση στην πρώτη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ (πιο συγκεκριμένα, σε Νέα Υόρκη, Βαλτιμόρη και Βοστόνη), όπου περιοδεύει ο τραγουδιστής.

Ο σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια με το που έφτασε στο αεροδρόμιο, το βράδυ της Τετάρτης, δεν απέφυγε -αν και κουρασμένος- τα φωτογραφικά φλας, απ’ όπου και το ενσταντανέ της στήλης.
Πάντως, ο Μιχάλης ενώνει τους πάντες: γερουσιαστές απ’ όλες τις αμερικανικές αποχρώσεις, φίλους και εχθρούς του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

(!)

Διαβάζουμε την είδηση: «Ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης δέχθηκε σήμερα την εθνική συντονίστρια για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών κυρία Τέτα – Χριστίνα Παπουτσοπούλου – Διαμαντοπούλου». Ολα ωραία και καλά έως εδώ, αλλά τέσσερα ονόματα κυρία Διαμαντοπούλου (χρησιμοποιώ το τελευταίο)… Εντυπωσιάστηκα! Πώς χωράνε στην ταυτότητα; Σας έχω «ονομαστικό ταίρι»: Ανεξάρτητος βουλευτής Γεώργιος – Δημήτριος Βασιλείου Καρράς.

Ο γάμος είναι πλέον πολύ κοντάpastra marios1

«Ερωτας είναι θαρρώ, που γελάς σαν παιδάκι μικρό» τραγούδησε η Σία Πάστρα στον αγαπημένο της, τον βουλευτή των Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη, τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί και, όπως διαπιστώνει η στήλη, αυτή η αγάπη δυναμώνει. Λέγεται μάλιστα ότι ο γάμος είναι… πολύ κοντά για τον βουλευτή, που ετοιμάζεται συγχρόνως να διεκδικήσει την αντιπροεδρία για το κόμμα του στη Βουλή, αφού οι συσχετισμοί των κομμάτων (αποχωρήσεις από το Ποτάμι) έχουν ήδη αλλάξει.

Εάν αυτό περάσει, είναι ηλίου φαεινότερον ποιος θα είναι ο αντιπρόεδρος στο προεδρείο της Βουλής για την Ενωση Κεντρώων.

Για τον ευχάριστο αυτόν λόγο, ο Μάριος χθες το τσίκνισε στην αγορά της Ευριπίδου.

Ερώτηση Μάρκου για τις εκτρώσεις

Τα μικρά κορίτσια επιλέγουν τις… εκτρώσεις ως αντισύλληψη. Αυτόν τον προβληματισμό μεταφέρει με ερώτησή της στη Βουλή η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου (φωτό), η οποία -εκτός των στοιχείων που παραθέτει- δέχεται πολύ συχνά και τις παρατηρήσεις γονιών, που σπεύδουν προβληματισμένοι.

Ετσι, λοιπόν, κατέθεσε την ερώτηση για τον υψηλό αριθμό διακοπών ανεπιθύμητων κυήσεων σε κορίτσια της εφηβείας. «Υπολογίζεται», ανάφερε η Κατερίνα Μάρκου, «ότι τουλάχιστον 30.000 νεαρά κορίτσια, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων, προχωρούν ετησίως σε τεχνητή διακοπή κύησης, με τους κινδύνους αλλά και την ψυχολογική πίεση που αυτό συνεπάγεται. Οι μισές έφηβες ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή πριν από τα 17 τους χρόνια, ενώ, σύμφωνα με μελέτες, το 73% των εφήβων (14 έως 16 ετών) είχαν μια κάποιας μορφής σεξουαλική δραστηριότητα».

Η τσίκνα της Βουλής

timokatalogos

«Πυκνοί καπνοί», που έλεγε κάποτε και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, έβγαιναν χθες το μεσημέρι από τη Βουλή. Το Κοινοβούλιο το τσίκνιζε και, για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τον κατάλογο των φαγητών του εστιατορίου. Τόση τσίκνα πουθενά αλλού… Και του χρόνου, παιδιά!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...