Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

«Ναυμαχία» στον Ευβοϊκό

Η Χαλκίδα έτοιμη και φέτος για το μοναδικό Θαλασσινό Καρναβάλι με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν εκδηλώσεις και δράσεις

Η Χαλκίδα έτοιμη και φέτος για το μοναδικό  Θαλασσινό Καρναβάλι με τους επισκέπτες  να απολαμβάνουν εκδηλώσεις και δράσεις

Μία φαντασμαγορική «Τιτανομαχία στον Ευβοϊκό» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο της Αποκριάς στη Χαλκίδα! Πρωτοτυπώντας ήδη από πέρυσι, η πρωτεύουσα του νομού Ευβοίας έχει μπει δυναμικά στη γιορτή των μασκαράδων παρουσιάζοντας το μοναδικό Θαλασσινό Καρναβάλι.

Από την Εύα Παπαδάτου

Με όρεξη και μπόλικη φαντασία οι διοργανωτές σχεδίασαν ένα καρναβάλι που διαδραματίζεται στη θάλασσα του Ευρίπου, με παράλληλα δρώμενα στη στεριά και στον αέρα. Γιγάντιες φιγούρες, οπτικά και ηχητικά εφέ και πυροτεχνήματα σε διάφορους σχηματισμούς θα συνθέσουν ένα απίστευτο θέαμα!

Το 2016 οι «Πειρατές» προσπάθησαν να… καταλάβουν το στενό του Ευρίπου αλλά δεν τα κατάφεραν. Φέτος τη σκυτάλη παίρνουν οι «Θεοί του Ολύμπου» και η τύχη του στενού θα κριθεί το βράδυ της Κυριακής στην τελετή λήξης των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις της «Τιτανομαχίας στον Ευβοϊκό» δεν περιορίζονται βεβαίως στην τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, αφού από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο δεκάδες πρωτότυπα και παραδοσιακά δρώμενα παρουσιάζονταν στη Χαλκίδα, που διεκδικεί πλέον με αξιώσεις την πρωτοκαθεδρία στις καρναβαλικές πόλεις.

Οσοι τυχεροί βρεθούν το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στη Χαλκίδα θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, να χορέψουν σε θαλασσινά γαϊτανάκια, να παίξουν σε παιδικά πάρτι, να συμμετάσχουν στη στεριανή παρέλαση καρναβαλιστών και να ζήσουν τη «Λευκή Νύχτα», με συναυλίες και πάρτι στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και ανοιχτά μαγαζιά ως αργά το βράδυ.

Την Καθαρά Δευτέρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Χαλκίδας θα οργανωθούν παραδοσιακά γλέντια με σαρακοστιανά εδέσματα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα