Ο Παππάς πήγε στις Κάννες για να επιθεωρήσει τον δορυφόρο!

Ο υπουργός είδε τον νέο ελληνικό δορυφόρο πριν μπει στις συσκευασίες για την αποστολή του στη Γαλλική Γουιάνα

Πολύ σοβαρά έχει πάρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τις διαστημικές «φαντασιώσεις» του και το όραμά του για την αξιοποίησή του! Μετά τις τηλεοπτικές άδειες, ο Νίκος Παππάς (φωτό) ασχολείται πλέον… φανατικά με την αστροφυσική και την υψηλή τεχνολογία!

Ετσι, το Σάββατο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Thales Alenia στις Κάννες, για να επιθεωρήσει από κοντά το τελικό στάδιο συναρμολόγησης και ελέγχου του Hellas Sat 3.

Ο υπουργός είδε τον νέο ελληνικό δορυφόρο πριν μπει στις συσκευασίες για την αποστολή του στη Γαλλική Γουιάνα, από όπου θα γίνει η εκτόξευσή του στις 28 Ιουνίου, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο. «Η Ελλάδα γυρίζει πλέον σελίδα συνολικά σε ό,τι αφορά την πολιτική της για την αξιοποίηση του Διαστήματος και των διαστημικών εφαρμογών» τόνισε ο κ. Παππάς.

Πολλές δυνατότητες

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν άλλα απρόοπτα με τον νέο δορυφόρο (αφού με ό,τι καταπιάνεται ο κ. Παππάς στραβώνει!), θα γίνει δυνατό να αξιοποιηθούν στο μέγιστο πολλές δυνατότητες σε διάφορους τομείς, όπως η εξυπηρέτηση αμυντικών ενεργειών, η πρόληψη καιρικών φαινομένων, πλημμυρών, ο έλεγχος συνόρων και ακόμα η παρακολούθηση πυρκαγιών. Χθες, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε και τη διεθνή έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών Mobile World Congress στη Βαρκελόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.