Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Κάν’ το όπως ο κύριος Γκρέι

Οι εξομολογήσεις ζευγαριών που προσπάθησαν να βάλουν τις «50 αποχρώσεις» στην κρεβατοκάμαρά τους! Οι παταγώδεις αποτυχίες και οι φαντασιώσεις που πήραν «άριστα»

Οταν οι σχέσεις των κοινών θνητών περνούν από τη δοκιμασία του «κόκκινου δωματίου», δηλαδή του χώρου όπου ο Κρίστιαν Γκρέι υπέβαλε σε σεξουαλικά «βασανιστήρια» την Αναστέιζια Στιλ στις «50 αποχρώσεις του Γκρι», δεν βγαίνουν ποτέ οι ίδιες.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα στοιχεία δικηγόρων στη Βρετανία που διαπιστώνουν ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια που δοκιμάζουν να πειραματιστούν με ομαδικό ή δημόσιο σεξ ή με το bondage, έχοντας αντλήσει έμπνευση από τα βιβλία της Ε.Λ. Τζέιμς είτε από την κινηματογραφική μεταφορά τους, καταλήγουν στα δικαστήρια διαζυγίων. «Το “50 αποχρώσεις του Γκρι” παρουσιάζει μια συναρπαστική αλλά πολύ στιλιζαρισμένη άποψη για τη σαρκική πλευρά των σχέσεων.

Για την πλειονότητα, αυτή η εικόνα απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αυτή η διαπίστωση μπορεί να προκαλέσει τεράστια πίεση, καθώς μέσα από τη σύγκριση τελικά δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρά τους» εξηγεί η Λιν Αϊρτον του δικηγορικού γραφείου Lake Legal του Λιντς στη Βρετανία, μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun».

Πέρα όμως από τις μαρτυρίες των δικηγόρων, υπάρχουν και οι εξομολογήσεις από πρώτο χέρι ζευγαριών που πειραματίστηκαν. Αν και οι περισσότεροι επιβεβαιώνουν ότι το crash test του διαστροφικού σεξουαλικού πειραματισμού οδηγεί σε ρήξη, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που η μίμηση των «50 αποχρώσεων του Γκρι» οδηγεί κάποια ζευγάρια σε σεξουαλικό ουράνιο τόξο!

Super σεξουαλική ζωή με αξεσουάρ, παιχνίδια, σασπένς και kinky ρόλους

4ftrq4fg 2

«To σεξ δεν είναι ποτέ βαρετό. Μας έφερε πιο κοντά» λέει για τη δική της εμπειρία με τον σεξουαλικό πειραματισμό η 22χρονη Σέιντ Χόπκινς, που μαζί με τον 26χρονο Ζίγκι Μέρσερ διέσωσαν τη σχέση τους μέσα από την υλοποίηση των φαντασιώσεών τους. Το ζευγάρι από το Μάντσεστερ έχει τώρα ένα μωρό λίγων εβδομάδων, τον Ιθαν, αλλά εξακολουθεί να κάνει σεξ με… αξεσουάρ. «Είμαστε πιο κοντά επειδή εξερευνούμε μαζί καινούργια πράγματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να επιστρέψω στο κανονικό σεξ» τονίζει η Χόπκινς, η οποία είχε περάσει με τον καλό της ένα διάστημα που αντί να κάνουν σεξ δύο φορές την ημέρα, όπως στις αρχές, προτιμούσαν να παραγγέλνουν και να βλέπουν ταινίες.

Αφού αποφάσισε να του μιλήσει για αυτήν την κατάσταση, ο Ζίγκι, που της είπε ότι ένιωθε κουρασμένος από τη δουλειά, πήρε μία εβδομάδα άδεια, διάστημα που αξιοποίησαν για να κάνουν «πιο πιπεράτα τα πράγματα». «Πήραμε ιδέες από τις ταινίες “Magic Mike” και “50 αποχρώσεις του Γκρι”. Γίναμε παιχνιδιάρηδες περίπου στα μισά, οπότε δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το σενάριο. Εχει κάτι η διαδικασία της χρήσης χειροπέδων και το να είναι ο ένας ο κυρίαρχος και να λέει στον άλλον συγκεκριμένα πράγματα που τον διεγείρουν. Εχει σασπένς» αποκαλύπτει η Σέιντ, η οποία προσθέτει ότι πια διαθέτουν μια μεγάλη συλλογή από bondage αξεσουάρ, όπως μαντίλια για τα μάτια, τσιρότα για το στόμα, αλλά και σύστημα δεσίματος στην πόρτα…

«Κάνουμε και παιχνίδια ρόλων. Ο Ζίγκι κάνει ότι έρχεται για συνέντευξη δουλειάς και ότι εγώ είμαι αυτή που την παίρνει. Στο επόμενο λεπτό είμαι στον καναπέ γυμνή» λέει η ασυγκράτητη fan του διαστροφικού σεξ.

4ftrq4fg 3Τα πειράματα οδήγησαν στον χωρισμό

Η 28χρονη Χέιλι Ντέιλ, καθαρίστρια και μητέρα δύο παιδιών από το Στόκπορτ της Βρετανίας, είναι από τις περιπτώσεις που ο πειραματισμός δεν της βγήκε σε καλό, καθώς ο σύντροφός της Γκάρεθ, με τον οποίο είχε σχέση τέσσερα χρόνια, δεν έδειξε ενδιαφέρον έπειτα από μια πρώτη δοκιμή.

«Στην αρχή κάναμε σεξ πέντε με έξι φορές την ημέρα, αλλά πάντα το ιεραποστολικό ή στα τέσσερα, επειδή αυτές οι στάσεις του άρεσαν. Επειτα από κάποιους μήνες μαζί τού ζήτησα να τον δέσω κατά τη διάρκεια του σεξ. Ηταν νευρικός, αλλά συμφώνησε να κάνει μια δοκιμή. Δεν το απολάμβανε και επιστρέψαμε στα συνηθισμένα. Δεν ήταν όμως πια συναρπαστικό για εμένα» εξηγεί η Ντέιλ, η οποία ύστερα από καβγάδες αλλά και απώλεια οργασμών αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση που «θυσίαζε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της».

4ftrq4fg 1Τα μαστίγια δεν τους γλίτωσαν από το διαζύγιο

Η 43χρονη Σάρον Τζάκσον, ρεσεψιονίστ από το Μπερκς, έχει πάρει πια διαζύγιο από τον Μάικλ. Αυτή ήταν που πριν από κάποια χρόνια τού πρότεινε να προσπαθήσουν να ξαναζωντανέψουν τη σεξουαλική ζωή τους, η οποία είχε βαλτώσει, με δεμένα μάτια και μαστίγια.

«Σκέφτηκε ότι είχα τρελαθεί. Δέχτηκε με μισή καρδιά να δοκιμάσει αλλά, αν και το βρήκα αρκετά ερωτικό, ξέρω ότι αυτός ήταν τρομοκρατημένος και ένιωθε άβολα. Αυτό μας έκανε να νιώθουμε και οι δύο περίεργα, οπότε έπειτα από δύο δοκιμές δεν τόλμησα να του το ξαναζητήσω» αποκαλύπτει στη «Sun». Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο 10 χρόνια, τους μήνες που ακολούθησαν κατάλαβε ότι είχε διαφορετικές απόψεις για το σεξ, αλλά και διαφορετική άποψη για τη ζωή, λέει η Τζάκσον, η οποία τώρα κάνει σχέσεις με ανθρώπους που της δίνουν το περιθώριο να πειραματιστεί.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...