Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

O Γονίδης κάνει δυνατό comeback

08/03/2017 - 17:04 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου, ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται να ταράξει τα… νερά στη μουσική αγορά!

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου, ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται να ταράξει τα… νερά στη μουσική αγορά! Ο κλασικός ερωτικός τραγουδιστής «παντρεύει» τη διαχρονική λαϊκή φωνή του με τους πιο μοντέρνους μουσικούς ρυθμούς και το αποτέλεσμα είναι η «Τρέλα μου».

Σε στίχους του ίδιου και του κουμπάρου του Βασίλη Δήμα, σύνθεση πάλι του ίδιου και της Ζωής Παπαϊωάννου, και με την ενορχήστρωση και την παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου, ο Σταμάτης εγκαινιάζει με το εν λόγω κομμάτι τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Sonar Music.

Το «Τρέλα μου» είναι ο προάγγελος του νέου ολοκληρωμένου στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του single «Τρέλα μου» στα νότια προάστια με φόντο τη θάλασσα, που λατρεύει.