Στο Mega τον ήθελαν οι φήμες, με μια εκπομπή που θα έβγαινε με χορηγό, αλλά τελικά τον κέρδισε ο Alpha
Στο Mega τον ήθελαν οι φήμες, με μια εκπομπή που θα έβγαινε με χορηγό, αλλά τελικά τον κέρδισε ο Alpha. Είναι επίσημο: Ο Ακης Πετρετζίκης (φωτό) ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού της Κάντζας!
Με σχετική ανακοίνωσή του το κανάλι έδωσε τέλος στα πολύμηνα σενάρια για το ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική στέγη του γνωστού σεφ. Το δελτίο Τύπου του Alpha για τον Ακη Πετρετζίκη, που ήρθε χθες το μεσημέρι στα δημοσιογραφικά e-mails, ήταν σαφέστατο:
«Ανοιξη, η εποχή με τα πιο έντονα αρώματα και γεύσεις. Η πιο κατάλληλη στιγμή για να έρθει στον Alpha ο Ακης Πετρετζίκης. Ο δημοφιλής σεφ ετοιμάζει ένα ξεχωριστό παιχνίδι μαγειρικής, που θα ενθουσιάσει. Γεύση και γούστο, χαμόγελα και συνταγές αναμειγνύονται στην κουζίνα του καναλιού, με μαέστρο τον Ακη και μοναδικό νικητή την όρεξη».

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









