Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Survivor: Οικογένεια «μαχητών» με μπράτσα από ατσάλι

Οικογενειακή υπόθεση είναι το bodybuilding για τον «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο! Ο πατέρας του Γιάννης Βασάλος είναι ο γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ

4r3qwetg 2Οικογενειακή υπόθεση είναι το bodybuilding για τον «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο! Ο πατέρας του Γιάννης Βασάλος είναι ο γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ η θεία του Μαρία Βασάλου (αδελφή του πατέρα του) αλλά και η αδελφή του ίδιου του Κωνσταντίνου, η Μαριάννα Βασάλου, έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον χώρο.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το 2005, μάλιστα, οι τρεις τους θα μπορούσαν να έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Bodybuilding κατέκτησαν αντίστοιχα το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο!

Ο προπονητής σωματικής διάπλασης του αθλητικού συλλόγου Ειρηνικός Παιάνας μίλησε στην «Espresso» για τον γιο του, τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης και την κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα μεταξύ δύο γυναικών για τα μάτια του πρασινομάτη αθλητή.

«Σαράντα χρόνια κάνω πρωταθλητισμό και ως προπονητής διδάσκω καταρχήν το “ευ αγωνίζεσθαι” στους αθλητές μου. Το ίδιο έκανα και στα παιδιά μου, τα οποία ποτέ δεν έσπρωξα προς το bodybuilding. Ηταν καθαρά δική τους απόφαση, αλλά και αναμενόμενη, αφού μεγάλωσαν στα γυμναστήρια» λέει ο Γιάννης Βασάλος, 4r3qwetg 1ο οποίος εκτός από τις αξίες της ζωής ανέλαβε αργότερα να τους μάθει και τα μυστικά του αθλήματος ως προπονητής τους! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, που πιστεύει ακράδαντα πως το bodybuilding προσφέρει σωματική, ψυχική υγεία και μακροζωία, δεν χάνει επεισόδιο του «Survivor».

«Ηρεμη δύναμη»

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου! Οταν μου ανακοίνωσε πως θα μπει στο παιχνίδι, ήμουν επιφυλακτικός. Το θεώρησα κόντρα στην αθλητική εξέλιξή του και από την άλλη δεν ήξερα πόσο αξιοκρατικό θα ήταν. Ομως είναι αληθινός, πειθαρχημένος, δεν είναι ανταγωνιστικός με την ομάδα του, δείχνει πως έχει γερές βάσεις ως προσωπικότητα και είναι η ήρεμη δύναμη» λέει ο υπερήφανος μπαμπάς! Ανησυχεί μόνο που δεν τρέφεται σωστά:

«Εχει χάσει τουλάχιστον οκτώ κιλά. Καθημερινά έτρωγε έξι γεύματα για να συντηρήσει το μυϊκό του σύστημα και τώρα τρέφεται με ό,τι βρίσκει. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο Ferrari που τώρα παίρνει ενέργεια για Smart» δηλώνει, συμπληρώνοντας πως στα μάτια του ηθικά είναι ο νικητής. «Αν θέλει ο Θεός να κερδίσει, θα γίνω διπλά χαρούμενος» προσθέτει.

Οσο για τη διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες ισχυρίζονταν αμφότερες πως έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο; Ο πατέρας του εκφράζει την απογοήτευσή του λέγοντας: «Στενοχωρήθηκα πολύ. Οταν απουσιάζει ο άλλος, δεν βγαίνεις να διεκδικήσεις τίτλους και σχέσεις. Κάποιες επιζητούσαν να πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κωνσταντίνος έχει ανάγκη από σωστή προβολή και όχι αυτή του καρδιοκατακτητή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...