Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Αστυνομία Συγκοινωνιών σε σταθμούς του μετρό

Η λύση που προωθεί η κυβέρνηση για τη φύλαξη των σταθμών του μετρό και του ΗΣΑΠ είναι η ίδρυση Αστυνομίας Συγκοινωνιών και απομάκρυνση των ιδιωτικών εταιριών σεκιούριτι

Η λύση που προωθεί η κυβέρνηση για τη φύλαξη των σταθμών του μετρό και του ΗΣΑΠ είναι η ίδρυση Αστυνομίας Συγκοινωνιών και απομάκρυνση των ιδιωτικών εταιριών σεκιούριτι, ύστερα από το μπαράζ βανδαλισμών ακυρωτικών μηχανημάτων, αλλά και του περιστατικού ρατσιστικής συμπεριφοράς από ιδιωτικό φύλακα προς Αφρικανό μετανάστη, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο.

Τα συναρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη κατέληξαν σε ένα κοινό σχέδιο για την Αστυνομία Συγκοινωνιών, η οποία θα επιτηρεί τους σταθμούς.

Το τελευταίο διάστημα οι διοικήσεις των οργανισμών βρέθηκαν σε αδιέξοδο, καθώς μετά την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αυξήθηκαν ραγδαία οι επιθέσεις.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης εξήγησε ότι ο ΟΑΣΑ θα υπογράψει το επόμενο διάστημα την προγραμματική σύμβαση με την Ελληνική Αστυνομία, ενώ για το κόστος από τους βανδαλισμούς είπε ότι δεν είναι βαρύ για το Δημόσιο, γιατί ο εξοπλισμός είναι ασφαλισμένος.

Επέμεινε επίσης στη δήλωσή του πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις καταστροφές έχουν άτομα που σχετίζονται με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης, εκτός των χούλιγκαν και εκείνων που το κάνουν για πολιτικούς λόγους.
Παράλληλα ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα τεθεί οριστικά σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα