Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Τζολί χωρίς σουτιέν στη συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο!

20/03/2017 - 16:01 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με γκρι πουλοβεράκι και μακριά πλισέ φούστα, η Αντζελίνα Τζολί παρουσίαζε εικόνα μαθήτριας κατηχητικού στη συνάντησή της με τον αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι, τον 61χρονο Τζάστιν Γουέλμπι

Με γκρι πουλοβεράκι και μακριά πλισέ φούστα, η Αντζελίνα Τζολί παρουσίαζε εικόνα μαθήτριας κατηχητικού στη συνάντησή της με τον αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι, τον 61χρονο Τζάστιν Γουέλμπι.

Αυτό με την πρώτη ματιά, γιατί με τη δεύτερη, όπως επισήμαναν έξαλλοι όσοι είδαν τις φωτογραφίες, η σταρ αποφάσισε να πάει στη συνάντηση με τον προκαθήμενο της Αγγλικανικής Εκκλησίας χωρίς να φορέσει σουτιέν. Ετσι εξήγησαν τις πολύ ορατές θηλές της στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Αρχιεπίσκοπος στον λογαριασμό του στο twitter.