Εκανε ντεμπούτο στη δισκογραφία

Η σύντροφος του Ν. Μακρόπουλου Γιούλη Τάσσου και το πρώτο single

Η σύντροφος του Ν. Μακρόπουλου Γιούλη Τάσσου και το πρώτο single 

Η κούκλα σύντροφος του Νίκου Μακρόπουλου έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία. Η Γιούλη Τάσσου, η οποία βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη τα τελευταία πέντε χρόνια και μοιράζεται μαζί του την ίδια στέγη στο Παγκράτι, κυκλοφόρησε πρόσφατα το single με τίτλο «Ασε τη νύχτα».

Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους του Βασίλη Δήμα και μουσική του ίδιου και του Κωνσταντίνου Παντζή, που αποτελεί «προάγγελο» μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της, που θα βγει εν καιρώ. Με καταγωγή από τη Δράμα, η Γιούλη μεγάλωσε στους κόλπους μιας μουσικής οικογένειας και στο παρελθόν δοκίμασε τις δυνάμεις της στο «X-Factor».

Η ίδια κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την καθημερινότητά της με τον Νίκο Μακρόπουλο. Οπως μάθαμε, ωστόσο, είναι πολύ καλή μαγείρισσα και τον φροντίζει πολύ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.