Ράγιου: ΑΕΚ ως το κόκαλο

Φανατική οπαδός της ΑΕΚ είναι η Νατάσα Ράγιου! Η δημοσιογράφος δεν κρύβει την περηφάνια, την αγάπη και την πίστη της στον μεγάλο αθλητικό σύλλογο, ακόμα κι όταν είναι ντυμένη σινιέ!

Φανατική οπαδός της ΑΕΚ είναι η Νατάσα Ράγιου! Η δημοσιογράφος δεν κρύβει την περηφάνια, την αγάπη και την πίστη της στον μεγάλο αθλητικό σύλλογο, ακόμα κι όταν είναι ντυμένη σινιέ!

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook φωτογραφία της όπου πόζαρε χαμογελαστή μπροστά στον δικέφαλο αετό. Το 2015 η Νατάσα Ράγιου είχε βραβευτεί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Συνδέσμου σε μια συγκινητική εκδήλωση στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Η ίδια τότε αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα στον πατέρα της Φάνη, τον άνθρωπο που της μεταλαμπάδευσε την αγάπη για τις αλησμόνητες πατρίδες και της έμαθε ότι η ΑΕΚ είναι όχι απλώς μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια ιδέα! 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.