Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

«Αγγελος» στο show της Σήλιας

Η Ιζαμπέλι Φοντάνα έλαμψε με το πριγκιπικό νυφικό

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Στην Ελλάδα βρέθηκε ένας «άγγελος» της Victoria’s Secret. Η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλι Φοντάνα βρέθηκε στη χώρα μας για να πάρει μέρος στην επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία έγινε προχθές στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η 33χρονη, με τις ιταλικές ρίζες, μπήκε στον στόχο των φωτογράφων, από την ώρα που έγινε αντιληπτή η παρουσία της στην Αθήνα. Εκείνη ήταν εξαιρετικά κεφάτη και χαμογελαστή και πόζαρε στους paparazzi όλο χάρη και τσαχπινιά.

Στο fashion show, όπου τη χτένισε ο hair stylist των celebrities Τρύφωνας Σαμαράς, εμφανίστηκε με μίνι λαμπερές δημιουργίες, ενώ ήταν εξίσου εντυπωσιακή φορώντας see through φουστάνι με κρόσσια.

Στο τέλος της επίδειξης, περπάτησε στην πασαρέλα με πριγκιπική νυφική δημιουργία, συνοδευόμενη από τέσσερις γαμπρούς.

Να ήταν άραγε αιχμή, αφού η Ιζαμπέλι -αν και μόλις 33 ετών- έχει κάνει ήδη τρεις γάμους και έναν αρραβώνα; Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα, η οποία φωτογραφήθηκε για τη Victoria’s Secret σε ηλικία 16 ετών ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, επειδή ήταν ανήλικη, παντρεύτηκε το 2000 το μοντέλο Αλβάρο Τζακομόζι, αποκτώντας τον πρώτο της γιο Ζάιον.

Οι τρεις γάμοι

Το ζευγάρι χώρισε το 2004 και έναν χρόνο αργότερα η Ιζαμπέλι ντύθηκε και πάλι νύφη, αυτή τη φορά στο πλευρό του ηθοποιού και μοντέλου Χένρι Καστέλι. Το 2006 γεννήθηκε ο γιος τους Λούκας και το επόμενο έτος οι δυο τους χώρισαν.

Ακολούθησε ένας αρραβώνας με τον Ρόχαν Μάρλεϊ, ο οποίος έληξε το 2013, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον τρίτο σύζυγό της Ντιέγο Φερέρο στις Μαλδίβες.

Σημειωτέον ότι στο συγκεκριμένο fashion show (τα έσοδα από τις προσκλήσεις διατέθηκαν στους σκοπούς του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας») έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα