Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20-21 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε. Αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να…

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές σε συγγενικά σας πρόσωπα για σχόλια, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε χαμένοι. Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε ότι κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος, γιατί δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που σήμερα θα είναι πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να καταλάβετε πριν να είναι πολύ αργά τι ακριβώς νιώθετε για τον σύντροφό σας και να του το δείξετε έμπρακτα. Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε. Αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην κάνετε καμία από αυτές σωστά. Θα σας φανεί περίεργο που δεν είχατε αντιληφθεί τόσο καιρό το παρασκήνιο που τώρα θα αποκαλυφθεί.

ΛΕΩΝ: Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση, και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα, τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα που είστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική που ίσως σας ασκήσουν. Καθίστε, σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας θα συμβάλουν στο προσωπικό σας κέρδος αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσής σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας για οικονομικά θέματα. Δουλέψτε αποκλειστικά στους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε βήμα τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Προσαρμοστείτε στον εργασιακό χώρο και βελτιώστε τις σχέσεις με κάποιους συνεργάτες που δεν σας αρέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορείτε να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε γιατί ξεκαθαρίζουν τι δεν έχει νόημα και θέση στη ζωή σας. Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς, για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητώντας λιγότερα θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο, αλλά μην το υπερτιμήσετε κιόλας. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές ατασθαλίες σας, πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...