Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Οι έσχατες ημέρες

❱❱ Οι απειλές της Βόρειας Κορέας και η σύνδεση με την Αποκάλυψη ❱❱ Αμερικανός πάστορας, που μελετά τις Γραφές, εκπέμπει SOS

❱❱ Οι απειλές της Βόρειας Κορέας και η σύνδεση με την Αποκάλυψη ❱❱ Αμερικανός πάστορας, που μελετά τις Γραφές, εκπέμπει SOS

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

Πρόσφατα Αμερικανός πάστορας δήλωσε ότι η Αγία Γραφή αναφέρει τον καταστροφικό πόλεμο με πυρηνικά μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι οι απειλές της Βόρειας Κορέας για χτύπημα με πυρηνικά όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να είναι ολέθριες, με τις δύο χώρες να κινδυνεύουν με αφανισμό πριν από την Αποκάλυψη.

Ο πάστορας Γκρεγκ Λόρι της εκκλησίας Harvest Christian Fellowship στο Ρίβερσαϊντ, στην Καλιφόρνια, ανέφερε ότι, σύμφωνα με την πολιτική και τη στρατιωτική εκτίμηση αναλυτών σχετικά με την κλιμακούμενη ένταση ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και στις ΗΠΑ, η ανθρωπότητα είναι ένα βήμα πριν από τον πυρηνικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών. Κάτι το οποίο -σύμφωνα με την άποψη του κληρικού- ταιριάζει απόλυτα στην προφητεία περί των έσχατων ημερών, στη Βίβλο.

Θα αποδεκατιστούν

Ο πάστορας επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα απουσιάζουν από το βιβλίο της Αποκάλυψης, υπονοώντας ότι τα δύο έθνη θα αποδεκατιστούν πριν από τις ημέρες που θα συγκλονίσουν την ανθρωπότητα.
Διευκρίνισε, επίσης, ότι οι απειλές της Βόρειας Κορέας δεν μπορούν να απορριφθούν ή να εκτιμηθούν ως επιπόλαιες και ασήμαντες και σύγκρινε την τρέχουσα κρίση με χωρία της βιβλικής προφητείας.

Ο πάστορας Λόρι είπε συγκεκριμένα: «Αυτή η κατάσταση με ανησυχεί ιδιαίτερα. Διότι, μελετώντας τις γραφές, δεν βρίσκουμε την “υπερδύναμη” να υπάρχει οπουδήποτε στο πρόσωπο της Γης, σύμφωνα με τα αναφερόμενα περί των έσχατων καιρών. Εκεί, ωστόσο, διαπιστώνουμε πως αναδύονται άλλα έθνη. Ομως, πού είναι η Αμερική; Προσεύχομαι να μην επαληθευτούν όλα αυτά, επειδή όλοι αντιλαμβανόμαστε πως βρισκόμαστε στο κατώφλι κάποιου είδους πυρηνικής σύγκρουσης».

Ο πάστορας προσθέτει ότι το Ιράν, το οποίο αναφέρεται στους έσχατους καιρούς, θα μπορούσε να αποκτήσει πυρηνικά όπλα από τη Βόρειο Κορέα και διευκρίνισε: «Στους έσχατους καιρούς δεν υπάρχει καμία αναφορά σε κανένα έθνος που να μοιάζει με τη Βόρεια Κορέα, ωστόσο, για το ίδιο σενάριο στη Βίβλο αναφέρεται το Ιράν. Μπορεί να εκπλαγείτε τώρα, μα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποια σύγκλιση απόψεων και πολιτικής ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και στο Ιράν. Αυτό, άλλωστε, δήλωσε και ο πρώην πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών Τζον Μπόλτον, ο οποίος τόνισε ότι, αν η Βόρεια Κορέα αναπτύξει ένα σύστημα παράδοσης πυρηνικών όπλων, το Ιράν θα το είχε στη διάθεσή του την επόμενη μέρα».

Αλλά ο δρ Σάμουελ Λάρσον, καθηγητής θρησκειολογίας -μελετητής και αναλυτής της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου- και πρόεδρος του ινστιτούτου Knox Theological Seminary της Φλόριντα, απαντώντας στον πάστορα δήλωσε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πανικοβάλλεται ο ίδιος και να προκαλεί ανησυχία και στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν βλέπω κανέναν λόγο να απελπιζόμαστε επειδή δεν μπορεί κάποιος να εντοπίσει τις ΗΠΑ στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Η βιβλική προφητεία συχνά είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί σε όλα τα σημεία της. Σε πολλές περιπτώσεις κάποιος χρειάζεται να διαθέτει ιδιαίτερες γνώσεις για να κατανοήσει την προφητεία. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε ότι η βιβλική προφητεία είναι ένα είδος… μαντικής μηχανής που λέει την τύχη, ώστε να μας ενημερώνει για συγκεκριμένα πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα».

Η Βόρεια Κορέα ξεκίνησε το τελευταίο της πυραυλικό τεστ πρόσφατα, παραβιάζοντας τις διεθνείς αποφάσεις και την απόφαση για ενδεχόμενες κυρώσεις, καθώς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απαίτησε από την Πιονγιάνγκ να σταματήσει όλες τις δοκιμές των βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων.
Και μέσα σε όλα αυτά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε την άμεση διακοπή των προκλήσεων του Κιμ Γιονγκ Ουν και προειδοποίησε ότι η περίοδος της στρατηγικής υπομονής με τη Βόρεια Κορέα έχει τελειώσει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα