Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Μας πέθαναν το παιδί μας»

Συγκλονίζει στην «Espresso» o θείος της οκτάχρονης Σάφι Ρούσσος από την Κύπρο, που έχασε τη ζωή της στη Μάντσεστερ Αρένα

Συγκλονίζει στην «Espresso» o θείος της οκτάχρονης Σάφι Ρούσσος από την Κύπρο, που έχασε τη ζωή της στη Μάντσεστερ Αρένα

Από τον
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ
[email protected]

Ενα κοριτσάκι μόλις 8 χρόνων από την Κύπρο, η Σάφι Ρούσσος, η οποία βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της στη Μάντσεστερ Αρένα για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, ήταν ένα από τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό 119, εκ των οποίων 12 παιδιά μικρότερα των 16 ετών.

Ο φρικτός θάνατος του άτυχου κοριτσιού με το αγγελικό πρόσωπο συγκλόνισε τον θείο της, ο οποίος εξέφρασε μέσω της «Espresso» την οργή του για την τραγωδία που είχε θύμα την αγαπημένη του ανιψιά.

«Μας πέθαναν το παιδί μας!» ανέφερε. Τα δυσάρεστα νέα, που έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου, έφτασαν στους συμμαθητές του κοριτσιού, οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί με τους γονείς τους συντετριμμένοι και βαθιά συγκινημένοι.

Ο διευθυντής του σχολείου, στο οποίο πήγαινε η Σάφι, ο Chris Upton, δήλωσε ότι όλοι οι μαθητές βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ότι προκαλεί φρίκη η σκέψη ότι κάποιος ξεκινάει να πάει σε μια συναυλία και δεν επιστρέφει ποτέ.
«Η Σάφι ήταν απλώς ένα όμορφο μικρό κορίτσι με την πλήρη έννοια της λέξης. Ηταν αγαπητή σε όλους και η ζεστασιά και η καλοσύνη της θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας» πρόσθεσε.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Τρίτης, όταν το 8χρονο αγγελούδι αποχωρούσε από τη συναυλία,f3 40ae902800000578 4531940 image a 49 1495497839547 όπου βίωσε τις τελευταίες υπέροχες στιγμές της σύντομης ζωής του. Εκείνη τη στιγμή ο βομβιστής αυτοκτονίας σκόρπισε τον θάνατο.
Η μητέρα της και η αδερφή της τραυματίστηκαν και την έχασαν από τα μάτια τους, καθώς επικράτησε πανικός. Αφού μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία, γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι η αγαπημένη τους Σάφι δεν είχε διακομιστεί μαζί τους.

Το facebook γέμισε με τις φωτογραφίες της μικρούλας που συγκαταλεγόταν στους αγνοουμένους. Συγγενείς και φίλοι περίμεναν με αγωνία να εντοπιστεί. «Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στη συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρόνων, αγνοείται ακόμη. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ασλεϊ βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους» έγραψε σε ανάρτησή της φίλη της οικογένειάς της.

Σε κατάσταση σοκ

Λίγες ώρες αργότερα οι πιο απαισιόδοξες σκέψεις και οι φόβοι συγγενών και φίλων έγιναν πραγματικότητα. Πιο τυχερές αποδείχτηκαν οι δύο κόρες του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα, η Βαλεντίνα και η Μαρία, που βρίσκονταν στη συναυλία μαζί με τη μητέρα τους Κριστίνα Σέρα. Ωστόσο, όλες τους είναι σε κατάσταση σοκ.

Οσο για την Αριάνα Γκράντε, την τραγουδίστρια με ελληνική καταγωγή, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε ανάρτησή της, αφού εξέφρασε την οδύνη της, ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...