Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Όζι Όζμπορν

Πέθανε ο Όζι Όζμπορν σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της μουσικής παγκοσμίως.

Τρίο της επιτυχίας με «Πατρόν» και «Ντέρτι»

Αυτή την περίοδο ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος  και οι...

Οι άλλοτε κολλητοί Καινούργιου και Κοκλώνης «χώρισαν» και διαδικτυακά

Κατερίνα Καινούργιου VS Νίκος Κοκλώνης! Εκαναν... unfollow ο ένας...

Νέος κύκλος «GNTM» με Τάμτα και Μαγγίρα σε ρόλους-κλειδί

Σε ρόλους-κλειδί θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Ιέρειες του sex 18.000 Ελληνίδες!

Η οικονομική κρίση έχει βγάλει στο πεζοδρόμιο περίπου 18.000 Ελληνίδες, οι οποίες βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας το κορμί τους

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Η οικονομική κρίση έχει βγάλει στο πεζοδρόμιο περίπου 18.000 Ελληνίδες, οι οποίες βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας το κορμί τους. Αυτές αποτελούν το 35%-40% των ιερειών του έρωτα, καθώς οι υπόλοιπες είναι αλλοδαπές.

Το ανησυχητικό, όμως, είναι ότι από τους 350 οίκους ανοχής που λειτουργούν σήμερα, μόλις δύο έχουν άδεια και η παροχή ερωτικών υπηρεσιών γίνεται κυρίως στους δρόμους!

Τα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσίασε ο προϊστάμενος του Τμήματος Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής Ευθύμιος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της ημερίδας «Η εργασία στο σεξ στην Ελλάδα: Η πραγματικότητα και οι προοπτικές», που διοργάνωσαν χθες στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας και το AIDS Healthcare Foundation Europe. Το «παρών» έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος τα «άκουσε» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην πιο σκληρή βιομηχανία της χώρας και τα κενά του σχετικού νομοθετικού πλαισίου.

«Αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να είχε επιβληθεί όταν ο τότε υπουργός Υγείας με απαράδεκτο τρόπο είχε στοχοποιήσει και είχε ποινικοποιήσει οροθετικές γυναίκες, αντί να θίξει το θέμα της παράνομης πορνείας σε σωστή βάση…» είπε ο υπουργός Εσωτερικών. Συγκλονιστικά ήταν τα στοιχεία που παρουσίασε ο καθηγητής Εγκληματολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Γρηγόρης Λάζος.

Περίπου 12.000.000 μισθώσεις

«Τα έτη 2012, 2013 και 2014 η πορνεία στην Ελλάδα παρουσίασε μικρή άνοδο, ενώ το 2015 μειώθηκε ελαφρώς. Ετησίως γίνονται περίπου 11.200.000-12.100.000 μισθώσεις εκδιδόμενων γυναικών, με τιμές που κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ, ενώ υπάρχουν και ιερόδουλες από την υποσαχάρια Αφρική στην Αριστοτέλους, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και για 5 ευρώ» είπε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και η γενική γραμματέας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών Αννα Κουρουπού. Ακόμη, μίλησαν οι ακτιβίστριες του ολλανδικού συνδικάτου εργαζομένων στο σεξ «PROUD» Eva Duif και Yvette Luhrs, και ο ακτιβιστής εργαζόμενος στον χώρο του σεξ Thierry Schaffauser.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Μέσα στα μέλια Ελέτσι – Λεμονίδης, παρά τα πηγαινέλα του γιατρού στη Σαντορίνη

«Εκρηξη ηφαιστείου» στη σχέση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του...

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Πριβέ βουτιές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους

«Γαλαζοαίματοι» αρμενίζουν στο Ιόνιο πέλαγος. Η Κέιτ Μίντλετον, η...

Ελληνίδες στο σόου των Dolce & Gabbana

Η αιώνια πόλη φιλοξένησε ακόμα μία φορά μια από τις πιο λαμπρές στιγμές της υψηλής ραπτικής, συγκεντρώνοντας τις πιο κομψές γυναίκες

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...
spot_img
spot_img