Η Ιριάνα έκλεψε την παράσταση

Μυρτώ Κάζη και Τάσος Μπίθας μία μέρα πριν από τον γάμο τους στις Σπέτσες βάφτισαν την κορούλα τους

Τριήμερο… φεστιβάλ για τη Μυρτώ Κάζη! Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Τάσος Μπίθας βάφτισαν την κορούλα τους μία μέρα νωρίτερα από τον θρησκευτικό τους γάμο στις Σπέτσες.

Η βάφτιση της μικρής έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, στο νησί του Αργοσαρωνικού, με νονούς τους παιδικούς φίλους της μαμάς και του μπαμπά, Μαρίνα και Φίλιππο, αντίστοιχα. Η μικρή, που πήρε το όνομα Ιριάνα (σύμπτυξη των ονομάτων των δύο γιαγιάδων, που είναι Ειρήνη και Αννα), εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της τόσο φτάνοντας στην εκκλησία όσο και μετά τη βάφτιση.

Για το styling της μικρής η μαμά απευθύνθηκε στον πολύ καλό της φίλο Στέλιο Μανωλά, στον οποίο είχε απευθυνθεί και στη βάφτιση του πρωτότοκου γιου της Οδυσσέα. Το ολομέταξο βαφτιστικό φόρεμα, συνδυασμένο με ασορτί χειροποίητη κορδέλα, η οποία ήταν στολισμένη με μεταξωτά χειροποίητα λουλούδια, έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.