Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«ΘΗΡΙΟ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Η «Ενωση» τα βρήκε με την Εμπολι και ανακοινώνει τον 24χρονο Σέρβο αμυντικό Ούρος Τσόσιτς

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει, μετά τον Λιβάγια, και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ ο Ούρος Τσόσιτς! Η «Ενωση» τα βρήκε σε όλα με την Εμπολι για την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου αμυντικού.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται πιθανώς και σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του ως το 2021.

Οπως όλα δείχνουν, ο νέος άσος της ΑΕΚ έρχεται για να δώσει μια έξτρα ποιοτική λύση στα μετόπισθεν. Μέχρι τώρα στην καριέρα του, μετρά 43 συμμετοχές σε επίπεδο Serie A κι άλλες 36 στη δεύτερη κατηγορία της γείτονος χώρας. Από εκεί και πέρα, υπό άλλες συνθήκες, η υπόθεση απόκτησης του Αρνορ Τραούστασον από την ΑΕΚ θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ραπίντ και οι Αυστριακοί έδωσαν μόλις πέρυσι 2.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του. Ομως, η ΑΕΚ, με σύμμαχο τον ίδιο τον Τραούστασον, έχει πολύ καλές πιθανότητες να πετύχει τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς, όπως έγινε και με τον Λιβάγια. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Αυστριακούς, ο Ισλανδός εξτρέμ βρίσκεται ήδη στη Βιένη και πιέζει τη Ραπίντ, προκειμένου να τα βρει με την ΑΕΚ.

Ο Φρέιτας

Από την άλλη, για την προσαρμογή του στην ΑΕΚ, αλλά και για το βασικό στάδιο προετοιμασίας μίλησε ο Βινίσιους ντε Φρέιτας: «Πιστεύω ότι το προηγούμενο εξάμηνο με βοήθησε ώστε να προσαρμοστώ σε μια νέα ομάδα, σε μια νέα χώρα και σε μια νέα μέθοδο δουλειάς. Πλέον είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω τον πραγματικό εαυτό μου. Η αλήθεια είναι ότι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, η οποία θέτει υψηλούς στόχους, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός ή, για να το πω πιο σωστά, ένας υγιής συναγωνισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Καθένας από εμάς πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, κι έτσι όλοι μαζί να βοηθάμε την ομάδα. Οσο πιο πλήρες και δυνατό είναι το ρόστερ τόσο το καλύτερο».

Τέλος, στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται και ο Ούγκο Αλμέιδα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα