Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Βράνιες, γλίτωσε το κάταγμα

Γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες

Γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, που τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό με την Καρπάτι Λβιβ, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα.

Συγκεκριμένα, η διάγνωση είναι ότι έχει κάκωση άκρου ποδός. Και μπορεί το πόδι του να είναι πρησμένο, ωστόσο ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται καθημερινώς. Η κατάσταση του Βράνιες θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος υπολογίζει πολύ στον παίκτη.

Από εκεί και πέρα αισιόδοξος για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος: «Στο δεύτερο φιλικό δεν είδαμε τόσα πολλά. Στο πρώτο φανήκαμε πολύ καλύτεροι. Δεν θέλω να πω ότι ήταν η κούραση, αν και έπαιξε ρόλο γιατί είχαμε δύο ματς σε δύο ημέρες. Παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε, δεν ήταν η ομάδα και τόσο καλή σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού. Φέτος έχουν έρθει παίκτες γρήγοροι, καλοί με την μπάλα, μπορούν να παίξουν στον χώρο».

Από την άλλη, για σήμερα στις 19.00 μετατέθηκε η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, λόγω της αναμενόμενης μη απαρτίας. Βασικά θέματα της Γ.Σ. είναι η διαγραφή μελών που έβαλαν εμπόδια στο θέμα του γηπέδου αλλά και η ενημέρωση για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, εν όψει και της έκδοσης της άδειας τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, στη συνέλευση αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τέλος, οριστικά την Μπάνικ Οστράβα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο τρίτο φιλικό της επί πολωνικού εδάφους. Το φιλικό ανακοίνωσε επίσημα η Μπάνικ Οστράβα μέσω twitter της και θα διεξαχθεί την Παρασκευή (14/7) στις 18.00 ώρα Ελλάδας (17.00 τοπική).

Γ. Σηφάκης

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.





Μποζουκια Αθηνα