Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Παραπάνω από μία νίκη

Ο Ολυμπιακός με το «διπλό» στο Βελιγράδι κέρδισε χρόνο, ηρεμία και τον Μπεν

Από τον
Χάρη Δάντση

Χρόνο, ηρεμία, έναν… ξεχασμένο παίκτη και το εισιτήριο -που πρέπει να επικυρωθεί, έστω και τυπικά, στο Καραϊσκάκη- ήταν τα κέρδη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

Σε αυτή την πρώιμη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρίσκεται η ομάδα του Πειραιά, συνήθως μετρά το αποτέλεσμα. Και με το υπέρ τους 3-1 επί της Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» είναι σχεδόν με τα δύο πόδια στα πλέι οφ.

Η επιτυχία πιστώνεται στον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είχε «διαβάσει» άριστα τον αντίπαλο και έκανε τους οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου να τον δουν με άλλο μάτι. Ο Αλβανοκοσοβάρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά, όμως, ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα. Ο (πρώτος) στόχος που έχει θέσει η διοίκηση είναι ξεκάθαρος: η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να βρεθούν οι πρωταθλητές στα… αστέρια απαιτούνται ακόμα τρία βήματα. Γι’ αυτό και ζητά… προσγείωση εν όψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στο Φάληρο.

Ο χρόνος κυλά υπέρ του, καθώς στο Βελιγράδι, παρότι έλειπαν αρκετά κομμάτια του «παζλ» (όπως οι Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης), φάνηκε ότι έχει βάλει τη σφραγίδα του. Αυτός, εξάλλου, επέμεινε για την παραμονή του Μοχάμεντ Μπεν και δείχνει να δικαιώνεται με το… καλημέρα. Ο επιθετικός από τις Κομόρες, με τα δύο γκολ που πέτυχε, κέρδισε πολλούς πόντους για την παραμονή του και υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για να του προταθεί νέο συμβόλαιο. Αν κάποιος πρέπει να ανησυχεί για το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς φουντώνουν οι φήμες επαναπροσέγγισης των ιθυνόντων του Ολυμπιακού με τον Φιλίπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο.

● Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά σήμερα (στις 12.00, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου) τον θρυλικό Θανάση Μπέμπη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα