Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Η… χαμένη Ατλαντίδα της Σταρ Ελλάς 2017!

Ο άλλοτε λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς έγινε στο… club Atlantis, στον Ωρωπό

Ο άλλοτε λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς έγινε στο… club Atlantis, στον Ωρωπό

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Προσπάθεια, όχι αρκετή βέβαια, ώστε να βρουν τα καλλιστεία τη χαμένη pro8074λάμψη τους καταβάλλουν οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια θέλουν να επαναφέρουν τον θεσμό στην επικαιρότητα.

Βέβαια, η προχθεσινή διοργάνωση του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς στο club Atlantis του Ωρωπού δεν πλησιάζει καν τα λαμπερά events περασμένων ετών με τις εντυπωσιακές παρουσιάστριες, τους καλλιτέχνες, τους χορηγούς και την τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Βασίλης Πρεβελάκης, γιος του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη, του «πατέρα» των διαγωνισμών ομορφιάς στην Ελλάδα, και ο Θοδωρής Τρανούλης έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δώσουν μια στάλα λάμψης στο event, αλλά η αλήθεια είναι πως απέχουν κατά πολύ από όσα είχαμε ζήσει πριν τα καλλιστεία πάρουν την κατηφόρα.

Βέβαια, είναι ένα βήμα βελτίωσης σε σχέση με τον τρόπο που αναδείχτηκε η τελευταία Σταρ Ελλάς Μικαέλα Φωτιάδη το 2015 στο… ατελιέ του Τρανούλη, σε πολύ κλειστό κύκλο, χωρίς γκλάμουρ και δημοσιότητα.
Η φετινή «φτωχή» διοργάνωση είχε λίγους καλεσμένους, που πήραν ονομαστική πρόσκληση, ωστόσο ανέδειξε όμορφα κορίτσια, τα οποία θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στους παγκόσμιους διαγωνισμούς Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος, που θα πραγματοποιηθούν σύντομα.

Oι εστεμμένες

Η Αιγιώτισσα και ήδη εστεμμένη -Μις Πελοπόννησος 2014- Μαρία Ψηλού κατέκτησε τον τίτλο της πιο ωραίας Ελληνίδας, η Θεοδώρα Σούκια είναι η Μις Ελλάς για το 2017, ενώ τον τίτλο της Μις Γιανγκ κέρδισε η νεαρή Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη. Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς είναι η Χρύσα Ανδρουτσοπούλου και αναπληρωματική Μις Ελλάς η Αρετή Γιαννιά. Τέλος, το στέμμα της Μις Τουρισμός φόρεσε η Δήμητρα Ευαγγελινού.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου η «Espresso» μίλησε με τη Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, η οποία πετούσε στον έβδομο ουρανό.
«Είμαι πολύ χαρούμενη! Το ήθελα πάρα πολύ, από μικρό παιδί, αφού δεν έχανα διαγωνισμό. Συγκινήθηκα όταν άκουσα το αποτέλεσμα» μας λέει και με ενθουσιασμό μιλά για το επόμενο βήμα της: «Θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό και είμαι σε ένα συνεχές πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης για να φέρω μια καλή θέση».

Στην κριτική επιτροπή ανάδειξης των πιο όμορφων Ελληνίδων βρέθηκαν οι Σπύρος Μουζακίτης, Δημήτρης Γιώτης, Αθηνά Τρανούλη, Γιώργος Καρατζάς και Αιμιλία Μαλανδράκη. Ολα ανεξαιρέτως τα κορίτσια προσπάθησαν να κερδίσαν τις εντυπώσεις τόσο με μαγιό όσο και με τις τουαλέτες τους, οι οποίες ήταν στο ίδιο στιλ αλλά σε διαφορετικά χρώματα, και έφεραν την υπογραφή της σχεδιάστριας Αθηνάς Τρανούλη.

pro7849

Οι διοργανωτές Βασίλης Πρεβελάκης και Θοδωρής Τρανούλης δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση της βραδιάς και ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη διοργάνωση, την άνοιξη του 2018, ελπίζοντας σε μια πιο λαμπρή τελετή, που θα θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν των καλλιστείων.
Μάλιστα, έχουν ήδη πολλές αιτήσεις συμμετοχής, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση ότι γίνεται προσπάθεια αναβίωσης των καλλιστείων.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...