Μόνοι σαν το λεμόνι!

Τίτλοι τέλους στη σχέση της Ολγας Φαρμάκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το πάλεψαν μία, το πάλεψαν δύο, αλλά τελικά μάλλον δεν τα κατάφεραν. Η Ολγα Φαρμάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν και την «ύποπτη» δήλωση που έκανε πριν από λίγες μέρες ο παρουσιαστής και μοντέλο.

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο περί σχέσεων, είμαι καλά και θα το δείξει ο καιρός. Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί δεν έχω κάτι να πω» είπε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και κάπως έτσι ξεκίνησε ο… χορός των φημών περί τέλους.

Η τελευταία κοινή διαδικτυακή εμφάνισή τους ήταν στις αρχές Ιουλίου, όταν το ζευγάρι βρέθηκε σε καφέ μπαρ των Καμένων Βούρλων παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, και από κει κι έπειτα… σιωπή ασυρμάτου.

Βέβαια, ο Δημήτρης δεν έχει «κατεβάσει» τις κοινές φωτογραφίες τους, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις χωρισμών των celebrities και μη, αλλά ούτε και η Ολγα. Να πούμε πως οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί για ένα διάστημα και τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Κώστα Φραγκολιά να επιβεβαιώνει τον -σύντομο, όπως αποδείχτηκε- χωρισμό. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή τη φορά η ρήξη είναι οριστική, αφού το παρελθόν τους μας έχει δείξει πως πρέπει να… κρατάμε μικρό καλάθι.

Σε κρουαζιέρα

Αυτόν τον καιρό ο Αλεξάνδρου το έχει ρίξει στην… εργασιοθεραπεία, αφού συνεργάζεται με τους παίκτες του «Survivor» στα camps τα οποία διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, πρόσφατα πήγε και στην κρουαζιέρα του Τανιμανίδη και της εταιρίας του World Traveller, έχοντας μαζί του τον κολλητό του Γιώργο Μανίκα. Από την άλλη, η Ολγα ασχολείται πυρετωδώς με το fashion blog που διατηρεί με την αδερφή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...