Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και...

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε με 50.000 ευρώ στον Λιάγκα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» εξομολογήθηκε πως δε θα πήγαινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ούτε με 50.000 ευρώ.

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Αλέξης Παπαχελάς

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και η προτροπή του προς τους άντρες για τεστ PSA σε τακτά χρονικά διαστήματα

«Ακόμη και αν ήταν η τελευταία εκπομπή του πλανήτη δεν θα πήγαινα...

Τη τιμητική του είχε για μια ακόμα ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο της

Chryssanthemis: «Ταξίδι στο όνειρο» με μικρόφωνο

«Με φτιάχνει» να έχω αξιόλογους συνεργάτες και να τραγουδάω τη μουσική που με εκφράζει

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα μοντέρνο τραγούδι στο πρόγραμμα «Popular Music Vocals Performance» του London College of Music και Φιλολογία – Παιδοψυχολογία στο Τμήμα ΦΠΨ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εδώ και εννέα χρόνια δραστηριοποιούμαι στην εκπαίδευση ως καθηγήτρια Φωνητικής και έχω ιδρύσει τις μουσικές σχολές Modern Music Arts και τα επαγγελματικά στούντιο Recording & Mastering Studios, Modern Music Studios.

Η πρώτη επαφή με τον χώρο έγινε στην ουσία το 2012, όταν άνοιξα τις συναυλίες της Φινλανδής λυρικής σοπράνο Tarja Turunen στην Ευρώπη. Ηταν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να ασχοληθώ με το τραγούδι ήταν η… Barbra Streisand! Φυσικά δεν τη γνώριζα προσωπικά. Υπάρχει, όμως, μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια τη μουσική;

Το όνομά μου ακούστηκε όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο single μου με τίτλο «Ολα ξένα», το οποίο διακρίθηκε δύο φορές στο Mad Hits Top10.

Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι το νέο μου καλοκαιρινό κομμάτι «Ταξίδι στ’ όνειρο», που κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουλίου από την Panik Records. Αυτό το βιντεοκλίπ έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία γιατί, εκτός του ότι τα γυρίσματα έχουν γίνει στα Modern Music Arts και παίζουν και τα δυο σκυλάκια μου (ο Prince και ο Rocky), συμμετέχουν και οι μαθητές μου. Μάλιστα, πρωταγωνίστρια είναι η μαθήτριά μου Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου.

Τρόμαξα όταν έμαθα ότι θα εμφανιστώ και θα τραγουδήσω στην εκπομπή της Ρούλας Κορομήλα «Bravo Roula», ενώ είχα πάθει έγκαυμα στις φωνητικές χορδές! Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα γιατί, ενώ ήταν τιμή να εμφανιστώ σε μια τέτοια εκπομπή, από την άλλη βρισκόμουν στην έκτη μέρα της θεραπείας από τις τριάντα που είχα, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Είμαι υπερήφανη, όμως, για το πώς το διαχειρίστηκα. Αν και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και δεν μου είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν, σήμερα το βλέπω θετικά, αφού όλα είναι μια εμπειρία από την οποία μαθαίνεις.

Συγκινήθηκα όταν ο σκηνοθέτης μου Γιάννης Παπαδάκος μού έδειξε το τέλος του βιντεοκλίπ μου «Ολα ξένα», όπου είχα τη χαρά να συμμετάσχουν ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Νάντια Μαργαρίτη. Δείτε το και θα καταλάβετε!

Από τον επίσημο Τύπο όλα τα σχόλια μέχρι στιγμής είναι θετικά κι αυτό είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν θεωρήσουμε κριτική τα σχόλια κάτω από τα videos μου στο YouTube, τότε θα αναφέρω ένα από αυτά που γράφτηκαν στο κλιπ του κομματιού «Ταξίδι στ’ όνειρο» κι έλεγε πως μοιάζω με Barbie! Ισως να φταίει το ροζ φόρεμα στα τελευταία πλάνα!

Στη δουλειά μου με «φτιάχνει» να έχω αξιόλογους συνεργάτες και να τραγουδάω τη μουσική που με εκφράζει. Με «χαλάει» να μην έχω πρόγραμμα! Χωρίς πρόγραμμα δεν μπορώ να λειτουργήσω.

Το επόμενο project που δουλεύω είναι το νέο μου single, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, και η προετοιμασία για τις live εμφανίσεις μου.

Χαλαρώνω παίζοντας με τα σκυλάκια μου, τον Prince και τον Rocky!

Η θέση του έρωτα στη ζωή μου είναι σημαντική. Πολλές φορές λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, κυρίως όταν έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο να μας στηρίζει σε ό,τι κάνουμε.

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να κάνω αυτό που αγαπώ -να τραγουδώ- με τον τρόπο που με εκφράζει και να προσφέρω μέσα απ’ αυτό στον κόσμο το καλύτερο που μπορώ.

*Η Chryssanthemis είναι τραγουδίστρια και καθηγήτρια Φωνητικής

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Πρόβα θρόνου για τους Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπα Ουίλαμ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον σε επίσημο δείπνο με την τιάρα του 1853 που ανήκε στη βασίλισσα Βικτόρια.

Ρίτα Γουίλσον: Η φανουρόπιτα έσωσε τη σύζυγο του Χανκς

Η Ρίτα Γουίλσον έχασε το πορτοφόλι της και τι...



Μποζουκια Αθηνα