Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Προκλητικός ο Γεωργίου (πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ.), δήλωσε ότι θα το ξανάκανε

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στους «Financial Times», την εφημερίδα που απηχεί συστηματικά τα συμφέροντα των διεθνών χρηματιστηριακών κύκλων.

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ανδρέας Γεωργίου (φωτό), μιλώντας στους «Financial Times», την εφημερίδα που απηχεί συστηματικά τα συμφέροντα των διεθνών χρηματιστηριακών κύκλων. Ο πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ., πάντοτε με τις πλάτες της Κομισιόν και του ΔΝΤ, δηλώνει ανερυθρίαστα ότι θα το… ξανάκανε!
«Στην Ευρώπη δεν βάζουμε τα στατιστικά αποτελέσματα προς ψήφιση (σ.σ.: εννοεί στο συμβούλιο της ΕΛ.ΣΤΑΤ.). Θα υπερασπιζόμουν και θα εφάρμοζα την αρχή της ανεξαρτησίας ξανά σήμερα, χωρίς κανέναν δισταγμό και το ίδιο θα πρέπει να κάνει κάθε επικεφαλής στατιστικής υπηρεσίας» είπε ο μοιραίος για τον τόπο μας άνθρωπος, επικαλούμενος δήθεν ευρωπαϊκές διαδικασίες.

Από τις ΗΠΑ

Η συνέντευξη έγινε τηλεφωνικά από την οικία του κ. Γεωργίου στις ΗΠΑ, όπου έχει μεταναστεύσει, όπως σημειώνει η εφημερίδα. Οπως υποστηρίζει ο ίδιος, προχθές καταδικάστηκε επειδή ακολούθησε «την αρχή της επαγγελματικής ανεξαρτησίας, όπως επιτάσσει το ευρωπαϊκό και το ελληνικό δίκαιο». Αυτό που δεν είπε στη βρετανική εφημερίδα, όμως, είναι ότι δεν υπάρχει χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης που να ενέταξε εν μια νυκτί 12 ΔΕΚΟ στα στοιχεία της γενικής κυβέρνησης, διότι απλούστατα, αν γινόταν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα αυτό που έπραξε ο κ. Γεωργίου στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. το 2010, τότε τα ελλείμματα αυτής της χώρας θα πολλαπλασιάζονταν.
Οπως, δηλαδή, συνέβη στην περίπτωση της δικής μας χώρας, που οδηγήθηκε στη συνέχεια στο Μνημόνιο με ευθύνη του κ. Γεωργίου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα