Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SPORTS

Αποβολή της Εθνικής χάντμπολ στα Σκόπια

03/08/2017 - 10:48 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Από την αντίδραση, στην αποχώρηση. Και από εκεί σε έναν αυστηρό και προκλητικό αποκλεισμό! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ αποφάσισε να εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα απέναντι στην Εθνική ομάδα Γυναικών U17, αποβάλλοντάς την από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στα Σκόπια.

Παράλληλα, επέβαλαν και πρόστιμο 25.000 ευρώ. Η συνειδητή επιλογή της Ελλάδας να αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την ΠΓΔΜ, έπειτα από 38 δευτερόλεπτα αγώνα, επειδή οι συνοδοί και το τεχνικό επιτελείο των διοργανωτών φορούσαν μπλούζες που έγραφαν «Macedonia», οδήγησε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε αυτήν την αυστηρή απόφαση. Και σε καμία κύρωση προς την ΠΓΔΜ!

Η ελληνική ομοσπονδία κίνησε τις διαδικασίες πληρώνοντας το σχετικό παράβολο και κατέθεσε έφεση. Μόνο που αυτή έπεσε στο κενό! Η αρμόδια επιτροπή που εξέτασε το υπόμνημα της ελληνικής ομοσπονδίας αποφάσισε να διατηρήσει την αρχική απόφαση. Ακόμη, πάντως, κι αν δικαιωνόταν η ελληνική πλευρά και της ζητούσαν να αγωνιστεί στο τουρνουά, η Εθνική δεν το έκανε, έπειτα από τη συμπεριφορά που επέδειξαν οι διοργανωτές και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.