Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Επιασαν στην Κρήτη ιερέα με δενδρύλλια χασίς

Ιερέας στην Κρήτη συνελήφθη για καλλιέργεια και διακίνηση χασίς

Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς, λέει ο λαός. Ομως ένας παπάς από περιοχή του Δήμου Φαιστού Κρήτης έδωσε άλλη διάσταση στο θρησκευτικό λειτούργημά του, καθώς καλλιεργούσε… χασισόδεντρα και φέρεται ότι διακινούσε την παραγωγή τους, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και σφαίρες πυροβόλου όπλου!

Η σύλληψη του 49χρονου ιερέα με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσσαράς που τον συνέλαβαν βρήκαν στο σπίτι του 95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ανακάλυψαν ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια ύψους 1,80 μ. και κατάσχεσαν σπόρους κάνναβης και φυσίγγια.

Στις αστυνομικές Αρχές είχε από καιρό φτάσει η πληροφορία για τις μπίζνες που είχε στήσει ο κληρικός με τις «φούντες» και, έπειτα από έρευνα στην οικία του, ανακάλυψαν την… αγάπη του για τη χασισοκαλλιέργεια. Ο ίδιος ο ιερωμένος φέρεται ότι υποστήριξε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του πως καλλιεργούσε την κάνναβη για προσωπική χρήση και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών.

Δίωξη

Ωστόσο η νύχτα τον βρήκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, ενώ χθες το πρωί πέρασε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών παρά μη τοξικομανή υπό τη μορφή κατοχής και καλλιέργειας, χρήση κατ’ εξακολούθηση παρά μη τοξικομανή και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από πλευράς της Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας, στην οποία υπάγεται ο 49χρονος ιερέας. Ομως θεωρείται βέβαιο ότι η είδηση της σύλληψής του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους της και ότι ο… «παπα-φούντας» θα παραπεμφθεί πειθαρχικά στα αρμόδια όργανα της Εκκλησίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Ντίμης Κρίτσας: Δράμα για τον μόδιστρο των stars του σινεμά

Kαθηλωμένος στο κρεβάτι του γεμάτου αναμνήσεις σπιτιού του πίσω...

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...