Αντιμέτωπες στις πλαζ με τον «Εωσφόρο»

❱❱ Τέσσερις κούκλες της showbiz ανεβάζουν κι άλλο τη θερμοκρασία και δοκιμάζουν τις… αντοχές των λουομένων στον καύσωνα Την ώρα που ο καύσωνας «Εωσφόρος» έχει βάλει… φωτιά στην Ευρώπη, με τον υδράργυρο να είναι κολλημένος για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας στους 40 βαθμούς Κελσίου, πολλά καλλίγραμμα κορίτσια από τον χώρο του θεάματος αναζητούν λίγη δροσιά στις παραλίες. Μόνο που οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία, δοκιμάζοντας τις… αντοχές των λουομένων στη ζέστη. 

Πρώτη και καλύτερη η Αθηνά Πολίτη πήρε την πετσέτα της και έσκασε μύτη σε πλαζ στην Αττική φορώντας το καπέλο της κι ένα σούπερ σέξι μπικίνι με παγέτες. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής showbiz, βρέθηκε στην Αθήνα σε ρεπό της από γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Βόλου, όπου… σαρώνει εδώ και λίγους μήνες, και απόλαυσε σόλο το μπανάκι της, μαγνητίζοντας τόσο τα ανδρικά βλέμματα όσο και τα φωτογραφικά καρέ των παπαράτσι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

Στο μεταξύ στον… πλανήτη της Μυκόνου η Ελευθερία Ελευθερίου και η προσφάτως χωρισμένη Ελένη Χατζίδου έκαναν επίσης σέξι εμφανίσεις στην παραλία προκαλώντας καρδιοχτύπια στους λουομένους. Και οι δύο τραγουδίστριες επέλεξαν ολόσωμα πλην όμως αποκαλυπτικά μαγιό, με την Ελευθερία να είναι λίγο πιο… αεράτη! Μάλιστα, δεν πέρασε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Κύπρια αοιδός έχει βάλει μερικά παραπάνω κιλά το τελευταίο διάστημα. Η Νικολέττα Ράλλη, τέλος, η οποία βρέθηκε επίσης στο νησί των ανέμων, έσκασε… μύτη σε κοσμική πλαζ φορώντας το «καυτό» μπικίνι τις και κρατώντας στην αγκαλιά της το χαριτωμένο σκυλάκι της.

Αθηνά Πολίτη:

Ελένη Χατζίδου:

Νικολέττα Ράλλη:

Ελευθερία Ελευθερίου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...