Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Σοκ! Πέθαναν την Αθηνά Οικονομάκου

Μακάβρια φάρσα για την ηθοποιό στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια

«Πέθαναν» την Αθηνά Οικονομάκου! Μια μακάβρια φάρσα αναστάτωσε προχθές το βράδυ φίλους και συναδέλφους της γνωστής ηθοποιού, η οποία όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας, αλλά απολαμβάνει και τη συνέχεια των διακοπών της στη Μύκονο.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Κάποιος «άρρωστος» φαρσέρ είχε τη φαεινή ιδέα να τη… στείλει στον άλλο κόσμο, ανακοινώνοντας, μάλιστα, το «γεγονός» στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια. Θέλετε και το χειρότερο; Περιέγραψε με λεπτομέρειες τα αίτια του «θανάτου» της πρωταγωνίστριας στη σειρά «Ελα στη θέση μου», σοκάροντας τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της.

«Η Αθηνά Οικονομάκου πέθανε στις 14 Αυγούστου 2017 στη Ζάκυνθο, όπου διέμενε για τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της. Ο θάνατός της προήλθε από τροχαίο δυστύχημα, όπου το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα» γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Πράγματι, η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα στη Ζάκυνθο μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά την ημέρα του υποτιθέμενου δυστυχήματος το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει το νησί και πλατσούριζε ήδη στα νερά της Μυκόνου. Ο «σεναριογράφος» που συνέταξε το αποτρόπαιο κείμενο, το οποίο και «κατέβηκε» λίγες ώρες αργότερα από τη Βικιπαίδεια μετά τον σάλο που προκλήθηκε, εκτός από τα τονικά λάθη και την κακή χρήση των πεζών και των κεφαλαίων γραμμάτων φρόντισε να συμπληρώσει πλήρως το βιογραφικό της 31χρονης ηθοποιού, δείχνοντας πως έχει γνώσεις της showbiz!

Η απάντηση

Η Αθηνά, μετά το αρχικό σοκ, έγινε έξαλλη και «απάντησε» στον άγνωστο δράση μέσω των Stories της στο Instagram. Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δημοσίευμα γράφοντας «Καλημέρα και χρόνια πολλά». Στη συνέχεια η ηθοποιός ανάρτησε τη σελίδα όπου η Βικιπαίδεια σου ζητάει να προσθέσεις κάποια πληροφορία, τονίζοντας πως μπορεί καθένας να γράψει ό,τι θέλει. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Χρόνια πολλά και σε εσένα αλλά πολύ κακόγουστο το αστείο σου φίλε-η. Και πολύ γελοίος ο τρόπος που μπορείς να προσθέσεις οποιαδήποτε πληροφορία στον οποιονδήποτε στο wikipedia».

Τέλος, αφού ανακάλυψε από ποια ip διεύθυνση γράφτηκαν όλα αυτά τα μακάβρια, σχολίασε: «Εθνική Τράπεζα (Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας). Τώρα… υπάλληλος είναι… απλός περαστικός είναι… Πάντως, εδώ του ήρθε η έμπνευση να γράψει την εξυπνάδα του». Να θυμίσουμε ότι θύματα αντίστοιχης μακάβριας φάρσας υπήρξαν κι άλλοι Ελληνες καλλιτέχνες στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων οι Μαρινέλλα, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς και Ζωζώ Σαπουντζάκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...