Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Η νύφη παράτησε τον Μπουρδούμη

Εναν μήνα πριν από το μυστήριο και έπειτα από άγριο καβγά η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου άφησε στα κρύα του λουτρού τον γνωστό ηθοποιό

Εναν μήνα πριν από το μυστήριο και έπειτα από άγριο καβγά η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου άφησε στα κρύα του λουτρού τον γνωστό ηθοποιό

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Οριστικός και αμετάκλητος υποστηρίζουν πως είναι ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Η είδηση πως έναν μήνα πριν από τον γάμο του (είχε προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου) το ζευγάρι περνάει δύσκολες στιγμές έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, ωστόσο οι πληροφορίες της «Espresso» κάνουν λόγο για not happy end στο πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο love story.

Οπως μάθαμε, δύο μέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο η Αλεξάνδρα και ο Αλέξανδρος, οι οποίοι βρίσκονταν στην Πάτμο με την παρέα τους και έκαναν κοινές αναρτήσεις στα social media, έριξαν πολύ άγριο καβγά, που είχε ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πει το «τέλος» και να διώξει τον ηθοποιό. Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη μέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της. Μάλιστα, όπως τους ανέφερε, ο λόγος του χωρισμού τους ήταν αρκετά σοβαρός και τέτοιος που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο πλευρό του Μπουρδούμη, πόσο μάλλον να παραμείνει σε mood γάμου!

Ανάρτηση

«Μερικές φορές απλά κοιτάζω ψηλά, χαμογελάω και λέω “ξέρω ότι ήσουν εσύ, Θεέ”. Ευχαριστώ» έγραψε σε μια πρόσφατη ανάρτησή της η όμορφη δημοσιογράφος, συνοδεύοντάς τη με φωτογραφία της από τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν προμήνυε το άδοξο τέλος του δεσμού τους, αφού οι δυο τους ήταν -και φαίνονταν- πολύ ερωτευμένοι.

Ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα ήταν μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και ήρθαν κοντά σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από τη σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, που έγινε γνωστός στις αρχές Ιουνίου του 2016. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους σε θεατρική πρεμιέρα και από τότε δεν κρύφτηκαν ποτέ από τους φωτογραφικούς φακούς, που τους είχαν απαθανατίσει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ακόμη και σε νυχτερινές διασκεδάσεις τους στα μπουζούκια.

Το φετινό Πάσχα ο Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ενώ βρίσκονταν στη Βενετία, και εκείνη αποκάλυψε με τον τρόπο της το μονόπετρο που της χάρισε μέσα από ένα insta story. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε πως ετοιμαζόταν να παντρευτεί, με τη δημοσιογράφο να δηλώνει πως η πρόταση δεν έγινε σε γόνδολα καθώς… έβρεχε!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...



Μποζουκια Αθηνα