Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα για εσάς και μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις, ματαιώνοντας καθετί που σας ευχαριστεί, για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήστε τις επιθυμίες σας και διεκδικήστε κάτι που εδώ και πολύ καιρό εκκρεμεί εξαιτίας κάποιων συνήθειών σας, τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε, γιατί τα περιθώρια για αναβολές στενεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε κάποιες άλλες μεθόδους που θα σας δώσουν λύσεις στις αμφιβολίες σας, αλλά σκεφτείτε τις κινήσεις σας προτού πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και μη νιώθετε άσχημα για τα συναισθήματα που πηγάζουν από την ψυχή σας.

ΛΕΩΝ: Τα λάθη δεν συγχωρούνται και επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για παιχνίδια, δώστε σημασία στη λεπτομέρεια που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επενδύσεις σας. Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν διάφορες προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες επειδή είναι πολλά υποσχόμενες, αλλά δραστηριοποιηθείτε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές επαφές σας, αφού δεν ξέρετε τον ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον σας κάποιες από αυτές. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε, κρατώντας, ωστόσο, τις επιφυλάξεις σας για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν. Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δεν φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαπίστωση ότι κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική ζωή σας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε κάτι καινούργιο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς σε αυτά που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...