Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Κοκτέιλ «κάψουλα»

Μπαρ πολυτελείας στο Σικάγο «ταξιδεύει» τον πελάτη μέχρι τον τόπο παραγωγής του ποτού που πίνει

Μπαρ πολυτελείας στο Σικάγο «ταξιδεύει» τον πελάτη μέχρι τον τόπο παραγωγής του ποτού που πίνει

Μπορεί ένα κοκτέιλ να σε ταξιδέψει μέχρι τη Σκοτία; Στο πολυτελές μπαρ Bottle & Baptiste στο Σικάγο του Ιλινόις μπορεί κανείς, αντί 95 δολαρίων, να συνδυάσει καλό ποτό και ταξίδι στη Σκοτία, έστω μέσω της εικονικής πραγματικότητας.

Με το που παραγγέλνει κανείς το συγκεκριμένο κοκτέιλ, που βασίζεται στο ουίσκι, ένας σερβιτόρος εμφανίζεται στο τραπέζι και σπρώχνει ένα βελανίδι στην παλάμη του πελάτη. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο της «τελετουργίας».

Στη συνέχεια ο σερβιτόρος επιστρέφει με ένα κουτί γεμάτο βρύα και vintage ποτήρια με σέρι Oloroso και ουίσκι Macallan Rare Cask, ξηρό πάγο και τα γυαλιά της εικονικής πραγματικότητας, με τα οποία επιτυγχάνεται η μεταφορά που ονομάζεται «Macallan Rare Journey».

Ομίχλη

Οταν ο πελάτης βάλει το βελανίδι στα βρύα και χύσει ζεστό νερό πάνω στον ξηρό πάγο, δημιουργείται ομίχλη σαν κι αυτή που κυριαρχεί στη Σκοτία και αρχίζει το ταξίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο περιγράφει, μέσα από μια καλαίσθητη τρισδιάστατη εμπειρία, πώς παρασκευάζεται το ουίσκι που θα βρέξει τον ουρανίσκο του πελάτη.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται με λεπτομέρεια τα βαρέλια, τα οποία είναι φτιαγμένα από ξύλο που προέρχεται από αμερικανικά και ευρωπαϊκά δάση και έχουν παλαιωθεί με σέρι. Οταν τελειώσει αυτή η περιήγηση, θα είναι έτοιμο και το κοκτέιλ, το οποίο μπορεί να απολαύσει κανείς εν μέσω της τεχνητής ομίχλης. Η δημιουργός του κοκτέιλ Ράκελ Ράις εξηγεί ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα «βιβλίο τραπεζιού». «Οσο περισσότερα μαθαίνει ο κόσμος για κάτι τόσο περισσότερο το εκτιμά» κατέληξε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...