Το «Τρόπαιο Φεβρουαρίου» και οι σημερινές δυνατές κούρσες στο Μαρκόπουλο

Δυναμικά μπαίνει ο Φεβρουάριος στο Μαρκόπουλο, με οκτώ αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το «Τρόπαιο Φεβρουαρίου», μια πολύ δυνατή κούρσα,  για ανερχόμενους τετραετείς καθαρόαιμους ίππους, σύμφωνα με τους προπονητές. Έντεκα από αυτούς θα τεθούν αντιμέτωποι στα 1.300 μέτρα διεκδικώντας τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Για ακόμη μια ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα κάνουν το ντεμπούτο τους ίπποι που προέρχονται από το εξωτερικό και έχουν ήδη συμμετοχές στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην πολυπληθή διαδρομή των φοράδων στα 1.000 μέτρα θα αναμετρηθούν οι ΜΕΪΛΗΝ και ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ, ενώ στην έκτη ιπποδρομία θα δούμε για πρώτη φορά να διαγωνίζονται στην Ελλάδα οι ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΦΛΕΪΜ και ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ, που έχουν ήδη νίκες στο εξωτερικό.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τρίτη  ιπποδρομία,  όπου ο «σπεσιαλίστας» των 1.200 μέτρων  ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ θα αντιμετωπίσει τον θριαμβευτή του περυσινού ντέρμπι ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ και τον επταετή σπρίντερ ΤΖΙΑΡΙΝΟ.

Αυξημένο ενδιαφέρον στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και για τις κυπριακές ιπποδρομίες

Μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος από Ελλάδα μοιράζουν οι κυπριακές κούρσες, που έχουν προστεθεί στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες.

Στο Τρικάστ της πρώτης ιπποδρομίας, ένας νικητής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Βριλήσσια κέρδισε 4.246 ευρώ, παίζοντας δελτίο αξίας 48 ευρώ. Ένας παίκτης σε πρακτορείο στην Αγίου Μελετίου, παίζοντας δελτίο αξίας 12 ευρώ, στο Τρικάστ της όγδοης ιπποδρομίας κέρδισε 1.797 ευρώ. Επίσης, σημειώθηκαν Τζάκποτ στο Τετραπλό της τελευταίας ιπποδρομίας και στο Σκορ 6.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 15:00, ο Ιππόδρομος Λευκωσίας επανέρχεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ με οκτώ ιπποδρομίες. Στην αυριανή συνάντηση μεταφέρονται 21.487 ευρώ στο Τετραπλό της πρώτης ιπποδρομίας, 5.000 ευρώ στο Σκορ 4 και 13.797 ευρώ στο Σκορ 6.

Μέσω της νέας συνεργασίας της Ιπποδρομίες ΑΕ με τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας, οι παίκτες από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε κοινό «κουμπαρά» στις κούρσες που πραγματοποιούνται στον ιππόδρομο Λευκωσίας, κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00. Λόγω των κυπριακών προεδρικών εκλογών, οι ιπποδρομίες της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν αύριο. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το Σάββατο 11.04 με την Espresso: 4CD!

Το Σάββατο 11.04 με την Espresso: 4CD για να παραμείνουμε κοντά...

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στα γενέθλια του Πάμε Στοίχημα

Τα highlights της εκδήλωσης για τα 20 χρόνια του δημοφιλούς παιχνιδιού Με ένα λαμπερό...

Ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 20 χρόνια του Πάμε Στοίχημα

Ξεχωριστή βραδιά με κορυφαίους αθλητές και συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ Το Πάμε...

Δυναμική πρεμιέρα με μπάσκετ για τα φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Συμμετοχή 1.500 παιδιών και 2.000 γονέων/κηδεμόνων στο πρώτο φεστιβάλ στην Πάτρα Το...

Μεγάλος αριθμός νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα κι αυτή την Κυριακή

17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις επιτυχίες στην 6η ιπποδρομία Με...