Επισκευή τηλεόρασης και ηλιακού θερμοσίφωνα – Οι καλύτεροι υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι

❱❱ Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές παρουσιάζουν βλάβες. Η τηλεόραση είναι μία αυτές, ανεξαρτήτως από το brand, το κόστος αγοράς και το επίπεδο της τεχνολογίας Για την επισκευή τηλεόρασης δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνοι σας. Είναι απαραίτητο να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία, ώστε να μην διακινδυνεύσετε να προκαλέσετε επιπλέον πρόβλημα στην συσκευή σας.

Η ομάδα των τεχνικών αναλαμβάνει να φέρει ξανά τη λειτουργικότητα στην συσκευή σας, εκτελώντας συγκεκριμένα βήματα. Αν χρειάζεται, η τηλεόραση φεύγει από το σπίτι του πελάτη για την επισκευή της. Ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος της επισκευής ή του service και με την παράδοση της τηλεόρασης προσφέρεται γραπτή εγγύηση. Τέλος, αν η τηλεόρασή σας χρειάζεται ανταλλακτικά, η εταιρεία μπορεί να αναλάβει να σας βρει τα καλύτερα.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για το service ή την επισκευή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Η εταιρεία και οι ηλεκτρολόγοι, αναλαμβάνουν το ολοκληρωμένο service του ηλιακού, ανοιχτού και κλειστού κυκλώματος, στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Επίσης προσφέρουν την ολοκληρωμένη επισκευή του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, με ή χωρίς μπόιλερ. Όποιος κι αν είναι ο τύπος και το μέγεθος του ηλιακού σας, το συνεργείο μπορεί να σας προσφέρει τις απαραίτητες εργασίες, βρίσκοντας όποια ανταλλακτικά χρειάζεστε, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εργασίες συντήρησης περιλαμβάνουν:

•Καθάρισμα δεξαμενής, ώστε να επανέλθει η καλύτερη λειτουργικότητα
•Έλεγχος των σωληνώσεων προκειμένου να αποφευχθεί η καταπόνησή τους
•Εφοδιασμός με το απαραίτητο αντιψυκτικό υγρό
•Οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένας ηλιακός θερμοσίφωνας για το service του

Με όλες αυτές τις εργασίες εξασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής του θερμοσίφωνα, μέγιστη απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και πρόληψη από τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν με το πέρασμα του χρόνου.

Η iqservice είναι στη διάθεσή σας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Οι τεχνικοί ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί έρχονται στον χώρο σας για την απαραίτητη μελέτη, προσφέροντάς σας σε βέλτιστο χρόνο, ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι καλύτεροι ψυκτικοί και ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα με ένα κλικ στην πόρτα σας!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ