Τις δράσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών παρουσίασε στις ΗΠΑ ο Γ. Αποστολόπουλος

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, καθώς και η ενθάρρυνση των επενδύσεων και των συνεργασιών στην Ελλάδα…… βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος με εκπροσώπους της αμερικανικής πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας, καθώς και της ελληνικής ομογένειας, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη.

Ο δρ Αποστολόπουλος ήταν, μάλιστα, μεταξύ των λίγων προσκεκλημένων από την Ελλάδα στην εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, που παραθέτει ετησίως η αμερικανική προεδρία για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο.

Πρωτοβουλία

Ειδικότερα, ο δρ Αποστολόπουλος παρουσίασε την προσφορά – πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών «Υγεία στην Πατρίδα» στους φορείς και τους εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ ως αναγνώριση της διαχρονικής συνεισφοράς της στον Ελληνισμό. Η κάρτα προσφέρει μια σειρά από δωρεάν και εκπτωτικά προνόμια σε όλο το εύρος των κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει ο Ομιλος Ιατρικού στα νοσοκομεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε όταν οι ομογενείς επισκέπτονται την πατρίδα να αισθάνονται ασφαλείς. 

Ο δρ Αποστολόπουλος παρέδωσε ιδιοχείρως τις δύο πρώτες κάρτες του προγράμματος στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, μακαριότατο Δημήτριο, και τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνο Κούτρα.

Είχε, μάλιστα, και μια σειρά συναντήσεων με στόχο, αφενός, την ενημέρωση για την πρωτοβουλία «Υγεία στην Πατρίδα» και γενικότερα για τις δράσεις του ομίλου στον χώρο της Υγείας και, αφετέρου, για τις σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το Σάββατο 11.04 με την Espresso: 4CD!

Το Σάββατο 11.04 με την Espresso: 4CD για να παραμείνουμε κοντά...

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στα γενέθλια του Πάμε Στοίχημα

Τα highlights της εκδήλωσης για τα 20 χρόνια του δημοφιλούς παιχνιδιού Με ένα λαμπερό...

Ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 20 χρόνια του Πάμε Στοίχημα

Ξεχωριστή βραδιά με κορυφαίους αθλητές και συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ Το Πάμε...

Δυναμική πρεμιέρα με μπάσκετ για τα φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Συμμετοχή 1.500 παιδιών και 2.000 γονέων/κηδεμόνων στο πρώτο φεστιβάλ στην Πάτρα Το...

Μεγάλος αριθμός νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα κι αυτή την Κυριακή

17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις επιτυχίες στην 6η ιπποδρομία Με...