Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε το 64% της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Παραδόθηκαν ακόμη δύο πλήρως εκσυγχρονισμένες νοσηλευτικές μονάδεςΟ ΟΠΑΠ παρέδωσε, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, πλήρως ανακαινισμένο, έναν από τους μεγαλύτερους ορόφους του παιδιατρικού νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία».

Πρόκειται για τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, ο οποίος περιλαμβάνει δύο νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 1.610 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 70 κλινών. Ο πλήρης εκσυγχρονισμός των νοσηλευτικών μονάδων εντάσσεται στο έργο ολικής ανακαίνισης που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐας Κυριακού».

Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, επίσης, ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός.

2 640
 Εμμανουήλ Παπασάββας Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ, τόνισε: «Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, η κοινωνική συνεισφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του ΟΠΑΠ. Ως υπεύθυνος και αξιόπιστος εταίρος της ελληνικής κοινωνίας, παρέχουμε υποστήριξη σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου τομέα της Υγείας. Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία μας για την πλήρη ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Μέσα σε πέντε χρόνια από την έναρξη του έργου, έχουμε ανακαινίσει το 64% των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το έργο, το οποίο υποστηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά της χώρας».

3 634
 Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ Σπύρος Φώκας, ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων Εμμανουήλ Παπασάββας, o Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Η δέσμευσή μας για τη στήριξη της κοινωνίας και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τη νέα γενιά της Ελλάδας είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε, λοιπόν, πολύ υπερήφανοι για το φιλόδοξο έργο μας, που αφορά στην πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Μέχρι σήμερα, έχουμε παραδώσει 24 έργα, συμπεριλαμβανομένων 18 νοσηλευτικών μονάδων, που αλλάζουν τα δύο νοσοκομεία και προσφέρουν αναβαθμισμένο περιβάλλον νοσηλείας σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με την ίδια αφοσίωση, ώστε να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων».

4 215
Ξενάγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου στις δύο νοσηλευτικές μονάδες του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» από τον Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, και τον Εμμανουήλ Παπασάββα, Κοινό Διοικητή των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Σπύρος Φωκάς, υπογράμμισε: «Η ανακαίνιση των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας αποτελεί ένα μεγάλο έργο, μια μεγάλη προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Ο ΟΠΑΠ είναι αρωγός της ελληνικής κοινωνίας και υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Εδώ, είναι το καλύτερο παράδειγμα, με το οποίο υλοποιούμε την ευθύνη μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία».

5 190
Ξενάγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου στις δύο νοσηλευτικές μονάδες του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» από τον Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, και τον Εμμανουήλ Παπασάββα, Κοινό Διοικητή των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων

O Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, επεσήμανε: «Η ανακαίνιση των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων συνεχίζεται. Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα, μας δίνει χαρά και δύναμη να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Οι μέτοχοι, η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι πράκτορες του ΟΠΑΠ αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα ολοκληρώσουμε αυτό το έργο για τη νέα γενιά».

6 104
Σπύρος Φώκας Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ

Από την πλευρά του ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ είναι πολύτιμος αρωγός μας. Από τη πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας, εντάσσοντας την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΟΠΑΠ για την ευγενή προσφορά και την άψογη συνεργασία από το 2014, που ξεκινήσαμε αυτό το μεγάλο έργο ζωής».

7 66
Η διοίκηση και στελέχη του ΟΠΑΠ

Τα νέα έργα, στις δύο νοσηλευτικές μονάδες του παιδιατρικού νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία», περιλαμβάνουν τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού, καθώς και τον εφοδιασμό με τον απαραίτητο γραφειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, εκτενείς χρωματικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι οποίες δημιουργούν πλέον ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τους μικρούς ασθενείς.

8 49
Οι δύο ανακαινισμένες νοσηλευτικές μονάδες του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα δύο νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» τον Απρίλιο του 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί το 64% του έργου. Συνολικά, έχουν παραδοθεί 24 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 18 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 11.540 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 415 κλινών.

10 98
Οι δύο ανακαινισμένες νοσηλευτικές μονάδες του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....